LEGO Stuntmotorsykkel og kyllingdrakt-figur 60310

Gyal stunt-action med Clemmons fra LEGO City TV-serien

lego 60310 stuntmotorsykkel og kyllingdrakt figur
 • 10 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60310 SKU

Det actionfylte, svinghjuldrevne settet LEGO City Stuntmotorsykkel og kyllingdrakt-figur (60310) inneholder en kul lekemotorsykkel perfekt for tøff bakhjulskjøring og høytflygende stunt. Og med Clemmons fra LEGO City Adventures TV-serien, iført kyllingdrakt, er alt duket for et morsomt stuntshow. En flott LEGO leke for barn fra fem år og oppover. Lekesettet leveres med enkle, trykte byggeinstruksjoner og …

Les mer...

Priser LEGO Stuntmotorsykkel og kyllingdrakt-figur 60310

Lego.com LEGO.com 70 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Stuntmotorsykkel og kyllingdrakt-figur 60310

Det actionfylte, svinghjuldrevne settet LEGO City Stuntmotorsykkel og kyllingdrakt-figur (60310) inneholder en kul lekemotorsykkel perfekt for tøff bakhjulskjøring og høytflygende stunt. Og med Clemmons fra LEGO City Adventures TV-serien, iført kyllingdrakt, er alt duket for et morsomt stuntshow.

En flott LEGO leke for barn fra fem år og oppover.
Lekesettet leveres med enkle, trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett. Denne interaktive byggeveiledningen med funksjoner for zooming og rotering av modellen gjør at LEGO byggingen går lekende lett.

Flotte leker for barn!
Med LEGO City Stuntz sett får barn fart og spenning med svinghjuldrevne motorsykler, kule kjøretøy, realistiske konstruksjoner og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek. Lekesettene i det actionfylte LEGO City stuntuniverset kan brukes sammen for enda mer fart og spenning!

 • Lekesettet LEGO City Stuntmotorsykkel og kyllingdrakt-figur (60310) inkluderer en svinghjuldrevet motorsykkel som kan brukes i spektakulære stunt, samt en figur fra LEGO City Adventures TV-serien.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en svinghjuldrevet stuntmotorsykkel samt en figur av Clemmons fra LEGO City Adventures TV-serien, iført en kyllingdrakt.
 • Skyv stuntmotorsykkelen for å aktivere svinghjulet. Slipp deretter motorsykkelen og se den gjøre utrolige hopp og tøffe landinger.
 • LEGO City Stuntmotorsykkel og kyllingdrakt-figur er en flott gave til jul, bursdager og alle andre anledninger og passer til stuntfans og barn fra fem år og oppover.
 • Ferdigbygget er denne stuntmotorsykkelen 3 cm høy, 6 cm lang og 2 cm bred.
 • Kombiner lekesettet med andre sett i LEGO City Stuntz serien, og få enda flere stuntshow-opplevelser.
 • Inkluderer trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smartenheter, og som gjør at byggingen går som en lek!
 • LEGO City Stuntz settene inneholder tøffe lekekjøretøy og gøyale figurer som gir barn actionfylt moro og muligheten til å iscenesette spennende historier og historier fra virkeligheten.
 • Alle LEGO klosser og deler lages i overensstemmelse med strenge bransjestandarder for kvalitet for å sikre at de er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med. Slik har det vært siden 1958.
 • LEGO byggeleker testes grundig for å sikre at alle lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Stuntmotorsykkel og kyllingdrakt-figur
SKU
60310
EAN
5702017024226
Deler
10
Tema
LEGO City
LEGO pris
70 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.