LEGO Stuntmotorsykkel og flammedrakt-figur 60311

Stunt-action med brannkonstabel Freya McCloud fra LEGO City TV-serien!

lego 60311 stuntmotorsykkel og flammedrakt figur
 • 11 Deler
 • LEGO City Tema
 • 60311 SKU

Fyr opp barnas lek med det svinghjuldrevne settet LEGO City Stuntmotorsykkel og flammedrakt-figur (60311), som inneholder en kul lekemotorsykkel som skapt for spektakulære stunt, og en minifigur av Freya McCloud fra LEGO City Adventures TV-serien. Alt er klart for actionfylt moro! Et lekesett med et PLUSS for barn fra fem år og oppover!. Lekebyggesettet inkluderer en …

Les mer...

Priser LEGO Stuntmotorsykkel og flammedrakt-figur 60311

Lego.com LEGO.com 70 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO City

Beskrivelse LEGO Stuntmotorsykkel og flammedrakt-figur 60311

Fyr opp barnas lek med det svinghjuldrevne settet LEGO City Stuntmotorsykkel og flammedrakt-figur (60311), som inneholder en kul lekemotorsykkel som skapt for spektakulære stunt, og en minifigur av Freya McCloud fra LEGO City Adventures TV-serien. Alt er klart for actionfylt moro!

Et lekesett med et PLUSS for barn fra fem år og oppover!
Lekebyggesettet inkluderer en enkel byggeveiledning og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett. Denne interaktive byggeveiledningen med funksjoner for zooming og rotering av modellen hjelper LEGO nybegynnere til å bli mesterbyggere.

Lek og action på nært hold!
Med LEGO City Stuntz sett får barn gøyal action og spenning med svinghjuldrevne motorsykler, kule kjøretøy, realistiske konstruksjoner og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek basert på situasjoner fra virkeligheten. Lekesettene i det spennende LEGO City stuntuniverset kan brukes sammen og gir enda større stuntshow!

 • Med det flotte settet LEGO City Stuntmotorsykkel og flammedrakt-figur (60311) kan barn iscenesette actionfylte show ved hjelp av en kul, svinghjuldrevet stuntsykkel og Freya McCloud fra LEGO City TV-serien.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en svinghjuldrevet stuntmotorsykkel. Inneholder også en minifigur av brannkonstabel Freya McCloud fra LEGO City Adventures TV-serien.
 • Skyv stuntmotorsykkelen for å aktivere svinghjulet. Slipp deretter motorsykkelen for å se den gjøre utrolige hopp, luftige manøvre og heftige landinger.
 • LEGO City Stuntmotorsykkel og flammedrakt-figur er en flott gave til jul, bursdager og alle andre anledninger og passer til stuntfans og barn fra fem år og oppover.
 • Ferdigbygget er stuntmotorsykkelen med flammedrakt-figur 3 cm høy, 6 cm lang og 2 cm bred.
 • Kombiner lekesettet med andre sett i LEGO City Stuntz serien, og få enda flere stuntshow-opplevelser.
 • Inkluderer trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS. Instructions PLUS er inkludert i gratisappen LEGO Building Instructions for smartenheter, og den interaktive veiledningen gjør at LEGO byggingen går som en lek!
 • Med LEGO City Stuntz sett får barn fart og spenning med kule lekekjøretøy og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek basert på situasjoner fra virkeligheten.
 • Siden 1958 har alle LEGO klosser og deler blitt laget i overensstemmelse med strenge bransjestandarder for kvalitet som sikrer at de er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med.
 • Alle LEGO byggeleker testes grundig for å sikre at alle lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Stuntmotorsykkel og flammedrakt-figur
SKU
60311
EAN
5702017024233
Deler
11
Tema
LEGO City
LEGO pris
70 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.