LEGO 70686 Spinjitzu-energi – Kai

Actionfylt LEGO Spinjitzu sett med en figur av ninjaen Kai!

lego 70686 spinjitzu energi kai
 • 48 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 70686 SKU

NINJAGO® tilbehørssettet inneholder en Spinjitzu-spinner og en figur av Kai og åpner for actionfylt ninjarollespilling. Aktive og fantasifulle barn vil garantert like dette nyskapende LEGO® NINJAGO Spinjitzu byggesettet.NINJAGO® tilbehørspakken inneholder en Spinjitzu-spinner med NINJAGO klinger, utskytningsrampe og LEGO® minifigur av ninjaen Kai. Bli med når NINJAGO Kai trener for å bli Spinjitzu-mester med dette flotte …

Les mer...

Priser LEGO 70686 Spinjitzu-energi – Kai

Lego.com LEGO.com 130 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO 70686 Spinjitzu-energi – Kai

 • NINJAGO tilbehørssettet inneholder en Spinjitzu-spinner og en figur av Kai og åpner for actionfylt ninjarollespilling. Aktive og fantasifulle barn vil garantert like dette nyskapende LEGO NINJAGO Spinjitzu byggesettet.
 • NINJAGO tilbehørspakken inneholder en Spinjitzu-spinner med NINJAGO klinger, utskytningsrampe og LEGO minifigur av ninjaen Kai. Bli med når NINJAGO Kai trener for å bli Spinjitzu-mester med dette flotte settet som byr på timevis med gøyal lek.
 • Med dette LEGO Spinjitzu-samlersettet som lanseres i juni 2020, kan barn plassere en figur av energifylte Kai inni Spinjitzu-spinneren og sende ham spinnende gjennom luften på spennende NINJAGO oppdrag.
 • Denne ninjaleken består av 48 deler. Den byr på en flott byggeopplevelse for jenter og gutter fra sju år og oppover, og inspirerer ninjafans til fantasifylt lek. Settet er perfekt som bursdagsgave eller LEGO gave uansett anledning.
 • En perfekt NINJAGO tilbehørspakke for spennende ninjalek hjemme eller på farten. Spinjitzu-spinneren med NINJAGO klinger samt utskytningsrampe er til sammen over 7 cm høy, 10 cm lang og 7 cm bred.
 • Dette flotte settet krever ikke batterier, men drives av små ninjaers spenstige fantasi. Dermed kan energifylte Kai trene på spinner-movsa sine uten pause!
 • Det perfekte LEGO NINGAGO Spinjitzu byggesettet for barn. Med de brukervennlige instruksjonene blir barn raskt ferdig med å bygge ninjaleken og kan sende Kai ut på spennende NINJAGO Spinjitzu eventyr.
 • Med LEGO NINJAGO lekesett og byggbare figurer kan barn boltre seg i en fascinerende og actionfylt fantasiverden, hvor de kan finpusse sine Spinjitzu-ferdigheter sammen med ninjaheltene.
 • LEGO klosser har oppfylt bransjens strengeste standarder i mer enn 60 år, noe som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å ta fra hverandre, både på jorden og i NINJAGO by.
 • LEGO klossene testes hele tiden og oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Du kan alltid stole på at LEGO figurer og byggesett for barn er helt trygge.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Spinjitzu-energi – Kai
SKU
70686
EAN
5702016616842
UPC
673419318051
Deler
48
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
130 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.