LEGO 70687 Spinjitzu-energi – Lloyd

NINJAGO moro med LEGO Spinjitzu sett med ninjaen Lloyd

lego 70687 spinjitzu energi lloyd
 • 48 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 70687 SKU

NINJAGO® byggesettet for barn inkluderer en Spinjitzu-spinner og en figur av Lloyd og innbyr til actionfylt lek. Fantasifulle barn vil elske farten og spenningen som dette interaktive LEGO® NINJAGO Spinjitzu byggesettet byr på.Ninjalekesettet inneholder Spinjitzu-spinner, utskytningsrampe og en LEGO® figur av ninjaen Lloyd. Barn kan hjelpe NINJAGO® Lloyd med å trene for å bli en …

Les mer...

Priser LEGO 70687 Spinjitzu-energi – Lloyd

Lego.com LEGO.com 130 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO 70687 Spinjitzu-energi – Lloyd

 • NINJAGO byggesettet for barn inkluderer en Spinjitzu-spinner og en figur av Lloyd og innbyr til actionfylt lek. Fantasifulle barn vil elske farten og spenningen som dette interaktive LEGO NINJAGO Spinjitzu byggesettet byr på.
 • Ninjalekesettet inneholder Spinjitzu-spinner, utskytningsrampe og en LEGO figur av ninjaen Lloyd. Barn kan hjelpe NINJAGO Lloyd med å trene for å bli en ekte Spinjitzu-ninjamester.
 • Dette LEGO Spinjitzu samlersettet som kommer i juni 2020, passer perfekt for kreativ lek og grenseløs moro. NINJAGO fans kan plassere figuren av Lloyd inni Spinjitzu-spinneren, trykke på knappen og sende ham spinnende gjennom luften.
 • Denne gøyale leken består av 48 deler og byr på en positiv byggeopplevelse for jenter og gutter fra sju år og oppover. Settet er en perfekt gave til bursdager eller andre anledninger. Figuren og ninjasettet inspirerer barn til gøyal og kreativ lek.
 • Et perfekt LEGO NINJAGO sett for spennende ninjalek hjemme eller på tur. Spinneren med klinger er over 7 cm høy, 10 cm lang og 7 cm bred.
 • Denne gøyale leken og byggbare figuren krever ikke batterier, den drives av små ninjaers fantasi. Dermed er Lloyd alltid klar for nye NINJAGO Spinjitzu eventyr.
 • Det perfekte LEGO NINGAGO Spinjitzu byggesettet for barn. Med de brukervennlige instruksjonene blir barn raskt ferdig med å bygge ninjaleken og kan sende Lloyd ut på spennende NINJAGO Spinjitzu-eventyr.
 • LEGO byggesett for barn åpner døren inn til en spennende verden full av fantasifylt action, hvor ninjafans kan finne på sine egne fortellinger og trene opp Spinjitzu-ferdighetene sine.
 • LEGO klosser har oppfylt bransjens strengeste standarder i mer enn seks tiår, noe som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å ta fra hverandre, både på jorden og i NINJAGO by.
 • LEGO klossene testes hele tiden og oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Du kan alltid stole på at LEGO figurer og byggesett er helt trygge.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Spinjitzu-energi – Lloyd
SKU
70687
EAN
5702016616859
UPC
673419318068
Deler
48
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
130 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.