LEGO 70837 Skimrende & skinnende sprudlespa!

Sjeldne

Overraskelsene str i k p Skimrende & skinnende sprudlespa!

lego 70837 skimrende skinnende sprudlespa
  • 694 Deler
  • LEGO THE LEGO MOVIE 2 Tema
  • 70837 SKU

Barn kan ta på seg rollen som Utvasket Lucy, LEGO astronauten Benny og andre fargerike karakterer fra LEGO FILMEN 2 med byggesettet 70837 Skimrende & skinnende sprudlespa! Dette spa-lekesettet er fullt av overraskelser som stimulerer fantasien. Det inneholder en spak-aktivert dreibar vegg som skjuler Balthazar når han forvandler seg til en flaggermus, samt et boblebad …

Les mer...

Priser LEGO 70837 Skimrende & skinnende sprudlespa!

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO THE LEGO MOVIE 2

Beskrivelse LEGO 70837 Skimrende & skinnende sprudlespa!

Barn kan ta på seg rollen som Utvasket Lucy, LEGO astronauten Benny og andre fargerike karakterer fra LEGO FILMEN 2 med byggesettet 70837 Skimrende & skinnende sprudlespa! Dette spa-lekesettet er fullt av overraskelser som stimulerer fantasien. Det inneholder en spak-aktivert dreibar vegg som skjuler Balthazar når han forvandler seg til en flaggermus, samt et boblebad med falluke-funksjon. Fans av LEGO FILMEN 2 kan gjenskape yndlingsscenene sine fra filmen med settets to minifigurer, en minidukkefigur og fem klossebygde figurer, inkludert LEGO Party-Kitty som Ta det kuli-Kitty. Settet inneholder også et massasjebord og tilbehør som får leken i gang.

  • Dette LEGO lekesettet inneholder åtte figurer fra LEGO FILMEN 2: minifigurer av Benny og Utvasket Lucy, minidukkefigur av Balthazar samt klossebygde figurer av LEGO Party-Kitty som Ta det kuli-Kitty, Flaminga, Åttern, Arkimedes og flaggermusen Balthazar.

  • Skimrende & skinnende sprudlespa settet har en bueformet inngang, byggbare høyttalere, spak-aktivert dreibar vegg som skjuler Balthazar mens han forvandler seg til en flaggermus, boblebad med falldør-funksjon og luke som kan åpnes, byggbar vask, to avtakbare bord, seks klossebygde eliksirflasker og diverse elementer som håndkle, tekanne, kopp, serveringsbrett og gjennomsiktige krystalldekorasjoner.
  • Inneholder også et byggbart massasjebord.
  • Flaminga har vinger og hale som kan beveges.
  • Minifigurene, minidukkefiguren og de klossebygde figurene i dette settet ble lansert i mai 2019, og minifiguren av Utvasket Lucy har blått og rosa hår, mens figuren av Party-Kitty som Ta det kuli-Kitty har et nytt ansiktsuttrykk.
  • Med dette populære lekesettet kan barn gjenskape morsomme scener fra LEGO FILMEN 2.
  • LEGO FILMEN 2 spa-lekesettet er over 14 cm høyt, 31 cm bredt og 12 cm dypt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Skimrende & skinnende sprudlespa!
SKU
70837
EAN
5702016368208
Deler
694
Tema
LEGO THE LEGO MOVIE 2
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
799 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.