LEGO 70838 Dronning Harrusets ikke-s-ille rompalass

Sjeldne

Med en rompalass-leke fra LEGO FILMEN 2 kan du skape utenomjordiske eventyr!

lego 70838 dronning harrusets ikke s ille rompalass
  • 997 Deler
  • LEGO THE LEGO MOVIE 2 Tema
  • 70838 SKU

Med 70838 Dronning Harrusets «ikke-så-ille» rompalass får barna oppleve kosmisk action og kan ta på seg rollen som sine yndlingskarakterer fra LEGO FILMEN 2. Denne fargerike LEGO palass-leken har en roterende toppseksjon med Dronning Harruset Håpefulls rakett som kan åpnes og tas av, avtakbare figurkapsler, sikkerhetsrom, detaljert spisestue og en DJ-bås som innbyr til kreativ …

Les mer...

Priser LEGO 70838 Dronning Harrusets ikke-s-ille rompalass

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO THE LEGO MOVIE 2

Beskrivelse LEGO 70838 Dronning Harrusets ikke-s-ille rompalass

Med 70838 Dronning Harrusets «ikke-så-ille» rompalass får barna oppleve kosmisk action og kan ta på seg rollen som sine yndlingskarakterer fra LEGO FILMEN 2. Denne fargerike LEGO palass-leken har en roterende toppseksjon med Dronning Harruset Håpefulls rakett som kan åpnes og tas av, avtakbare figurkapsler, sikkerhetsrom, detaljert spisestue og en DJ-bås som innbyr til kreativ lek. Dette flotte byggesettet gir barn og fans av LEGO FILMEN 2 muligheten til å gjenskape sine yndlingsscener fra filmen og også lage egne fortellinger med settets minifigur, minidukkefigur og seks klossebygde figurer.

  • LEGO palasset inneholder åtte figurer fra LEGO FILMEN 2: minifigur av Ungkar-Batman og minidukkefigur av Celeste samt klossebygde figurer av Dronning Harruset Håpefull, Iskremkjeks, Stjerne, gardist og to Hjerte-figurer.

  • Denne palassleken i flere etasjer har en roterende toppseksjon med Dronning Harruset Håpefulls avtakbare rakett som kan åpnes, figurkapsler som kan åpnes, to balkonger, sikkerhetsrom med byggbar overvåkingsskjerm og diverse elementer som kaffekopp, et lite hjerte og en smultring, samt spisestue med bord, to stoler, skjenk, byggbar smoothieblender, diverse mat- og drikkeelementer og en DJ-bås.
  • Inneholder også gardistens byggbare slikkepinne.
  • Minifigur av Ungkar-Batman (med spesiell dressdekor), minidukkefigur av Celeste, Dronning Harruset Håpefull (liten versjon), Iskremkjeks (liten versjon) og gardist ble lansert i mai 2019.
  • Barn kan gjenskape gøyale scener fra LEGO FILMEN 2 med dette kule palass-byggesettet.
  • Lekepalasset er over 48 cm høyt, 34 cmbredt og 18 cm dypt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Dronning Harrusets ikke-s-ille rompalass
SKU
70838
EAN
5702016368215
Deler
997
Tema
LEGO THE LEGO MOVIE 2
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
1 099 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.