LEGO 71030 Looney Tunes

Kommer snart

Samlerminifigurer for tegneserie-entusiaster!

lego 71030 looney tunes
  • 8 Deler
  • LEGO Minifigures Tema
  • 71030 SKU

Flere flotte figurer! De gøyale LEGO® Minifigures Looney Tunes™ (71030) figurposene vekker minner til live. Figurene kan samles på og lekes med og er flotte gaver til barn i alle aldre. Hva skjuler seg i posen? 1 av 12 unike, byggbare figurer samt ett eller flere tilbehør. Settene inspirerer til lek og moro og er det …

Les mer...

Priser LEGO 71030 Looney Tunes

Lego.com LEGO.com 50 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minifigures

Beskrivelse LEGO 71030 Looney Tunes

  • Flere flotte figurer! De gøyale LEGO Minifigures Looney Tunes (71030) figurposene vekker minner til live. Figurene kan samles på og lekes med og er flotte gaver til barn i alle aldre.
  • Hva skjuler seg i posen? 1 av 12 unike, byggbare figurer samt ett eller flere tilbehør. Settene inspirerer til lek og moro og er det perfekte supplement til barns LEGO samling.
  • LEGO Minifigures figurene appellerer til jenter og gutter fra fem år og oppover. Gjennom alenelek eller lek med venner stimulerer figurene barnas kreativitet, fantasi og selvtillit.
  • Disse kvalitetsminifigurene med tilbehør lanseres i begrenset antall. De er perfekte som tilleggsgave eller overraskelsesgave og gir eksisterende sett flere actionfylte lekemuligheter.
  • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
  • LEGO komponenter slippes i gulvet, knuses, vris, varmes opp, bøyes og strekkes for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Looney Tunes
SKU
71030
EAN
5702016912401
UPC
673419339469
Deler
8
Tema
LEGO Minifigures
LEGO pris
50 kr
Utgivelsesdato
26. april 2021
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.