LEGO Startbanen På eventyr med Mario 71360

Startbane for LEGO Mario eventyr i virkeligheten!

lego 71360 startbanen p eventyr med mario
 • 231 Deler
 • Super Mario Tema
 • 71360 SKU

Med settet LEGO Super Mario startbanen På eventyr med Mario (71360) kan barn spille på lag med favorittfigurene sine ? i virkeligheten. Settet inneholder en LEGO Mario figur som gir umiddelbar respons via LCD-skjermer og høyttaler. Spillere tjener virtuelle mynter ved å flytte LEGO Mario fra startrøret til målstangen via roterende plattformer, skyplattformer,-klossen og superkamper mot lekefigurer av Goomba og Bowser Jr. Omorganiser klossene for å skape nye spillnivåer!

Les mer...

Priser LEGO Startbanen På eventyr med Mario 71360

Proshop.no Proshop.no -31% 515 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com 799 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Super Mario

Beskrivelse LEGO Startbanen På eventyr med Mario 71360

Med settet LEGO Super Mario startbanen På eventyr med Mario (71360) kan barn spille på lag med favorittfigurene sine – i virkeligheten. Settet inneholder en LEGO Mario figur som gir umiddelbar respons via LCD-skjermer og høyttaler. Spillere tjener virtuelle mynter ved å flytte LEGO Mario fra startrøret til målstangen via roterende plattformer, skyplattformer,-klossen og superkamper mot lekefigurer av Goomba og Bowser Jr. Omorganiser klossene for å skape nye spillnivåer!

Utvidet spill
En gratis LEGO Super Mario app åpner for utvidet spilling med denne lekegaven for barn. Appen er et trygt forum for deling av ideer med venner. Den inneholder funksjoner for zooming og visning som gjør det lettere å bygge, i tillegg til tips om andre kreative måter å bygge og leke på.

Grenseløse Mario!
LEGO Super Mario sett passer like bra til alenelek som gruppekonkurranser og bringer en velkjent familiefavoritt ut fra spillverdenen og inn i den virkelige verdenen. Denne startbanen og utvidelsessettene byr på uendelig mange utfordringer og stimulerer brukerens evne til å løse problemer.

 • Fans kan begynne å utforske det gøyale LEGO Super Mario universet med settet Startbanen På eventyr med Mario (71360), som inneholder sju funksjonsklosser som åpner for ulike former for samhandling med LEGO Mario figuren.
 • LEGO Mario har fargesensorer samt LCD-skjermer i øynene, munnen og magen, som viser mer enn 100 ulike reaksjoner på bevegelse. Inkluderer også en høyttaler som spiller kjente lydeffekter og musikk fra videospillet.
 • I dette supre lekesettet skal LEGO Mario samle virtuelle mynter mens han løper og hopper fra startrøret til målstangen via LEGO klosser, skyplattformer og-klossen og må kjempe mot Goomba og Bowser Jr.
 • Dette LEGO lekesettet består av 231 deler og er perfekt som bursdags- eller høytidsgave for barn fra seks år og oppover, som kan bygge og leke uavhengig og lære hvordan man løser problemer på en gøyal og kreativ måte.
 • Gjør endringer på startbanen, og bruk den sammen med andre LEGO Super Mario Expansion sett for å lage mer utfordrende nivåer og spill, hvor du kan spille med og mot venner.
 • LEGO Mario figuren drives av to AAA-batterier (følger ikke med), og gir en svært interaktiv spillopplevelse, hvor spillere får umiddelbar tilbakemelding og belønning når de er kreative.
 • Barn vil garantert like LEGO Super Mario appen, som inneholder byggeinstruksjoner, tips om gøyale og kreative måter å leke på, og mer. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck.
 • Interaktive LEGO Super Mario lekebyggesett passer like godt til alenelek som gruppelek. Med utvidelser og ombygginger byr de på uendelig mange kreative utfordringer og en ny og unik lekeopplevelse med en kjent og kjær figur.
 • Byggere trenger ikke Super Mario-krefter for å sette sammen og ta fra hverandre LEGO byggeklosser! Helt siden 1958 har klossene oppfylt de strengeste bransjestandarder, og det gir ensartede klosser og dermed robuste modeller.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres på alle tenkelige måter. Det sikrer at alle LEGO sett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.
 • Dette settet tilbyr digitale byggeinstruksjoner. Nå er det lett å følge trinnene på mobilenheten din, eller du kan laste ned en PDF av den trykte byggeveiledningen. Klikk på Byggeinstruksjoner-knappen nederst på denne siden for å finne og laste ned instruksjonene.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Startbanen På eventyr med Mario
SKU
71360
EAN
5702016618396
Deler
231
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
749 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.