LEGO Ekstrabanen Marios hus og Yoshi 71367

Gyalt gameplay og rollespillmoro med LEGO Marios ste hus og Yoshi

lego 71367 ekstrabanen marios hus og yoshi
 • 205 Deler
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71367 SKU

Fans kan få forbedret LEGO Super Mario gameplay og mange kreative rollespillmuligheter med settet Ekstrabanen Marios hus og Yoshi (71367). Dette samlerlekesettet inkluderer et byggbart hus med en dør som kan åpnes, og et tak med en stjerne-POW-blokk under. En flott gave til barn som allerede har settet Startbanen På eventyr med Mario (71360). Settet …

Les mer...

Priser LEGO Ekstrabanen Marios hus og Yoshi 71367

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp
Outland.no Outland.no 399 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Super Mario

Beskrivelse LEGO Ekstrabanen Marios hus og Yoshi 71367

Fans kan få forbedret LEGO Super Mario gameplay og mange kreative rollespillmuligheter med settet Ekstrabanen Marios hus og Yoshi (71367). Dette samlerlekesettet inkluderer et byggbart hus med en dør som kan åpnes, og et tak med en stjerne-POW-blokk under. En flott gave til barn som allerede har settet Startbanen På eventyr med Mario (71360). Settet inkluderer også en hengekøye som LEGO Mario kan vugges i søvn i (figuren følger ikke med), samt lekefigurer av Yoshi og Goomba som barna må beseire for å vinne mynter.

Fantastisk app
LEGO Super Mario gratisappen inneholder kule visningsverktøy som gjør det lett å bygge modellen, samt tips om kreative måter å bygge og leke på. I tillegg er appen en trygg plattform, hvor barn kan dele ideer med andre fans.

Topp gaveideer
Med de inspirerende LEGO Super Mario lekesettene kan barn leke med hele familiens videospillfavoritt i virkeligheten. Startbanen, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene er flotte gaver til LEGO kreative barn og fans, som kan lage sine egne, unike utfordringer, konkurrere mot venner eller spille alene.

 • Barn kan tjene digitale mynter til neste nivå og oppleve masse gøyal rollespill-lek ved å bruke det søte settet Ekstrabanen Marios hus og Yoshi (71367) sammen med LEGO Super Mario startbanen På eventyr med Mario (71360).
 • Denne samlerlekesettet inkluderer et klossebygd hus med en stjerne-POW-bokk under taket som kan åpnes. Det inneholder også en hengekøye og figurer av Yoshi og Goomba som LEGO Mario (figuren følger ikke med) kan samhandle med.
 • Vugg LEGO Mario (figuren følger ikke med) i søvn i hengekøyen, få ham til å snakke ved å plassere ham på vennen Yoshis merke og beseire Goomba … Med dette ekstrabanesettet kan barn forbedre gameplayet på flere måter.
 • Dette kreative LEGO byggesettet består av 205 deler og er en gøyal bursdags- eller feriegave til barn fra seks år og oppover. Det inspirerer barn til å spesialtilpasse og lage et nytt, unikt nivå til startbanesettet På eventyr med Mario.
 • Denne modellen over 13 cm høy, 25 cm bred og 17 cm dyp i sin opprinnelige form, med den kan omorganiseres og kombineres med startbanesettet eller LEGO Super Mario ekstrabanesett på mange forskjellige måter.
 • Dette kreative byggesettet krever ikke batterier – det vekkes til live når det brukes sammen med LEGO Mario figuren fra startbanesettet. Settet inneholder enkle instruksjoner som gjør at barn kan bygge det på egen hånd.
 • Med LEGO Super Mario gratisappen får barn digitale byggeinstruksjoner, kule visningsverktøy og en trygg plattform, hvor de kan dele ideene sine med andre. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO Super Mario lekebyggesett for samlere byr på mange muligheter til å utvide baner, bygge om, spesialtilpasse og lage nye utfordringer.
 • Helt siden 1958 har LEGO klosser oppfylt bransjens strengeste standarder. De er robuste og lette å sette sammen og ta fra hverandre, og derfor trenger du ingen superstjernekrefter for å bygge og bygge om!
 • LEGO klosser og deler testes på nesten alle mulige slags måter, og derfor kan du være trygg på at dette kreative lekebyggesettet oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.
 • Dette settet tilbyr digitale byggeinstruksjoner. Nå er det lett å følge trinnene på mobilenheten din, eller du kan laste ned en PDF av den trykte byggeveiledningen. Klikk på Byggeinstruksjoner-knappen nederst på denne siden for å finne og laste ned instruksjonene.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ekstrabanen Marios hus og Yoshi
SKU
71367
EAN
5702016618464
Deler
205
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.