LEGO Ekstrabanen Toads skattejakt 71368

Tft ekstrabanesett med Toad og Toadette

lego 71368 ekstrabanen toads skattejakt
 • 464 Deler
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71368 SKU

Spillere må beseire fiender og håndtere utfordringer i Toad Village i LEGO Super Mario Ekstrabanen Toads skattejakt (71368). En super gave som barn kan bruke sammen med LEGO Super Mario startbanesettet sitt (71360). Ekstrabanen inkluderer søte lekefigurer av Toadette og Toad, to Cheep Cheep figurer og en Goomba. Spilleren må takle en bro pluss roterende …

Les mer...

Priser LEGO Ekstrabanen Toads skattejakt 71368

Lego.com LEGO.com 899 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 899 kr Kjøp
Outland.no Outland.no 899 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Super Mario

Beskrivelse LEGO Ekstrabanen Toads skattejakt 71368

Spillere må beseire fiender og håndtere utfordringer i Toad Village i LEGO Super Mario Ekstrabanen Toads skattejakt (71368). En super gave som barn kan bruke sammen med LEGO Super Mario startbanesettet sitt (71360). Ekstrabanen inkluderer søte lekefigurer av Toadette og Toad, to Cheep Cheep figurer og en Goomba. Spilleren må takle en bro pluss roterende plattformer for å komme seg til 1, 2, 3-blokkene i Toad-husene, treet og skattkisten.

Digitalt forbedret bygging
LEGO Super Mario gratisappen inneholder intuitive Instructions PLUS med smarte visningsverktøy som gjør det lettere å bygge. Appen inneholder også tips om gøyale og kreative måter å bygge om og leke på, og barn som kan utveksle ideer med hverandre i denne trygge plattformen.

Utallige utfordringer
LEGO Super Mario samlerlekesettene passer like bra til gøyale vennekonkurranser som til alenespilling, og gir barn muligheten til å leke med en kjent og kjær videospillfavoritt i virkeligheten. Med startbanen, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene får barn utallige gameplay-alternativer og lærer å løse problemer på kreative måter.

 • Med det fargerike og ombyggbare settet Ekstrabanen Toads skattejakt (71368) kan barn utvide LEGO Super Mario Startbanen På eventyr med Mario med flere populære figurer, funksjonsklosser og gøyale utfordringer.
 • Dette LEGO Super Mario lekesettet byr på timevis med moro og inkluderer Toad-husene, et tre, en skattkiste, glidende og roterende plattformer og 10 funksjonsklosser samt en Goomba, to Cheep Cheep figurer og figurer av Toadette og Toad.
 • Spillerne kan hjelpe LEGO Mario (figuren følger ikke med) med å finne 1, 2, 3-blokkene i treet, bak døren i et av Toad-husene og i skattkisten, og få Mario til å hoppe på dem i riktig rekkefølge for å vinne digitale bonusmynter.
 • Denne LEGO leken består av 464 deler og er en gøyal bursdags- eller feriegave for barn fra åtte år og oppover. De kan bygge sin egne, unike nivåer og bruke dem sammen med startbanen På eventyr med Mario (71360).
 • I sin opprinnelige form er dette modulære lekesettet over 17 cm høy, 44 cm bred og 41 cm dyp, og det kan bygges om og kombineres med startbanen og andre ekstrabanesett på mange måter.
 • Ekstrabanesettet er batteriløst – det kan brukes sammen med LEGO Mario figuren fra startbanen På eventyr med Mario for enda mer action.
 • LEGO Super Mario appen inneholder digitale byggeinstruksjoner og nyttige visningsverktøy samt lekeinspirasjon og mye mer. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO Super Mario lekebyggesettene for samlere gir barn muligheten til å leke med en kjent og kjær videospillfigur i virkeligheten og byr på mange muligheter til å lage nye utfordringer og utvide, bygge om og spesialtilpasse baner.
 • Bygging og ombygging med LEGO klosser er lett som en plett og krever ingen superstjernekrefter. Helt siden 1958 har klossene oppfylt de strengeste bransjestandarder, noe som gir ensartede klosser som er lette å sette sammen.
 • LEGO byggeklosser og deler droppes, knuses, vris, varmes opp og analyseres grundig, slik at du kan være trygg på at dette kreative lekesettet oppfyller de strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.
 • Dette settet tilbyr digitale byggeinstruksjoner. Nå er det lett å følge trinnene på mobilenheten din, eller du kan laste ned en PDF av den trykte byggeveiledningen. Klikk på Byggeinstruksjoner-knappen nederst på denne siden for å finne og laste ned instruksjonene.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ekstrabanen Toads skattejakt
SKU
71368
EAN
5702016618471
Deler
464
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
899 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.