LEGO Ekstrabanen Thwomp-dropp 71376

Utfordrende LEGO Super Mario ekstrabanesett med Thwomp

lego 71376 ekstrabanen thwomp dropp
 • 393 Deler
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71376 SKU

Gi LEGO Super Mario fans en gøyal test med Ekstrabanen Thwomp-dropp (71376). Dette samlerlekesettet er et supert supplement til LEGO Super Mario startbanen 71360) og inkluderer en glideplattform for LEGO Mario (figuren følger ikke med – den er inkludert i startbanesettet) med to balanseringsnivåer, en Thwomp figur og to Lava Bubble figurer samt en Lava …

Les mer...

Priser LEGO Ekstrabanen Thwomp-dropp 71376

Lekia.no Lekia.no -4% 479 kr Kjøp
Lego.com LEGO.com 499 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Super Mario

Beskrivelse LEGO Ekstrabanen Thwomp-dropp 71376

Gi LEGO Super Mario fans en gøyal test med Ekstrabanen Thwomp-dropp (71376). Dette samlerlekesettet er et supert supplement til LEGO Super Mario startbanen 71360) og inkluderer en glideplattform for LEGO Mario (figuren følger ikke med – den er inkludert i startbanesettet) med to balanseringsnivåer, en Thwomp figur og to Lava Bubble figurer samt en Lava Bubble vippefunksjon.

Bli digital
Digitale Instructions PLUS i LEGO Super Mario gratisappen gjør byggeprosessen enklere. Appen inneholder verktøy for zooming og rotering, tips til kreative måter å bygge om og leke på og er en trygg plattform, hvor fans kan dele ideer med hverandre.

Mario-moro i virkelighetens verden
LEGO Super Mario sett bringer en velkjent familiefavoritt ut fra spillverdenen og inn i den virkelige verdenen. Den modulære startbanen, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene gir fans muligheten til å bygge egne, unike nivåer som byr på timevis med lek for grupper og enkeltspillere.

 • Spillere må vise hva de er gode for og unngå Thwomp i det utfordrende settet LEGO Super Mario Ekstrabanen Thwomp-dropp (71376), som utvider LEGO Super Mario startbanesettet med enda et gøyalt spillnivå.
 • Dette LEGO Super Mario lekesettet inkluderer en glideplattform for LEGO Mario (figuren følger ikke med – den er inkludert i startbanesettet), Thwomp og to Lava Bubble figurer samt en stang som Thwomp kan skli ned.
 • For å teste ferdighetene sine og oppnå enda bedre mestringsfølelse kan barn velge å plassere LEGO Mario enten på den knottebelagte eller den glatte delen av glideplattformen.
 • Dette LEGO lekebyggesettet består av 393 deler og er en gøyal bursdags- eller feriegave til kreative barn fra åtte år og oppover. Det inspirerer barn til å lage nye nivåer som de kan utvide startbanesettet På eventyr med Mario (71360).
 • I sin opprinnelige form er dette modulære settet over 32,5 cm høyt, 27 cm bredt og 17,5 cm dypt. Det kan omorganiseres og kombineres med startbanen og andre ekstrabanesett på mange ulike måter.
 • Ekstrabanesettet krever ikke batterier – få ekstra fart på gameplayet ved å kombinere det med startbanen.
 • LEGO Super Mario gratisappen inneholder byggeinstruksjoner og inspirasjon til kreative måter å spille på. Appen er en trygg plattform, hvor barn kan dele ideer med hverandre. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck.
 • Med de byggbare LEGO Super Mario samlerlekene kan barn leke med hele familiens videospillfavoritt i virkeligheten. Settene byr på utallige muligheter for ekspansjon, ombygging og tilpasning av egne nivåer, og de kan spilles i grupper eller alene.
 • Byggere trenger ikke en superstjernes krefter for å sette sammen og ta fra hverandre LEGO byggeklosser! Siden 1958 har LEGO klosser oppfylt de strengeste bransjestandarder, og det gir ensartede klosser som er lette å sette sammen.
 • LEGO byggeklosser testes og analyseres grundig, slik at du kan være trygg på at dette unike lekesettet oppfyller de strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.
 • Dette settet tilbyr digitale byggeinstruksjoner. Nå er det lett å følge trinnene på mobilenheten din, eller du kan laste ned en PDF av den trykte byggeveiledningen. Klikk på Byggeinstruksjoner-knappen nederst på denne siden for å finne og laste ned instruksjonene.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ekstrabanen Thwomp-dropp
SKU
71376
EAN
5702016687194
Deler
393
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
499 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.