LEGO Power-Up-pakken Pingvin-Mario 71384

LEGO Super Mario pingvindrakt for enda mer moro

lego 71384 power up pakken pingvin mario
 • 18 Deler
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71384 SKU

Med Power-Up-pakken Pingvin-Mario (71384) kan LEGO Super Mario fans utvide spillopplevelsen sin med komisk action. Pakken inneholder en interaktiv drakt til LEGO Mario (figuren følger ikke med), som gir spilleren muligheten til å tjene ekstra mynter ved å la Mario skli bortover på magen som en pingvin. Settet er perfekt for trendsettende barn som allerede …

Les mer...

Priser LEGO Power-Up-pakken Pingvin-Mario 71384

Lego.com LEGO.com 130 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Super Mario

Beskrivelse LEGO Power-Up-pakken Pingvin-Mario 71384

Med Power-Up-pakken Pingvin-Mario (71384) kan LEGO Super Mario fans utvide spillopplevelsen sin med komisk action. Pakken inneholder en interaktiv drakt til LEGO Mario (figuren følger ikke med), som gir spilleren muligheten til å tjene ekstra mynter ved å la Mario skli bortover på magen som en pingvin. Settet er perfekt for trendsettende barn som allerede har startbanen På eventyr med Mario (71360) som inkluderer LEGO Mario figuren.

Bygg og lek

Byggeinstruksjoner følger med i LEGO esken og i LEGO Super Mario gratisappen. Appen er et trygt forum med inspirerende ideer til kreativ bygging og lek og er et sted hvor barn kan utveksle ideer.

Fysisk Super Mario-action

Med LEGO Super Mario samlerlekesettene kan barn spille med en fysisk versjon av den ikoniske Nintendo-figuren. Med startbanesettet, ekstrabanesett og Power-Up-pakker kan fans bygge sine egne utfordrende nivåer og spille alene eller utfordre venner og familie til konkurranse.

 • Med en interaktiv drakt til LEGO Mario figuren (figuren følger ikke med) utvider Power-Up-pakken Pingvin-Mario (71384) opplevelsen til LEGO Super Mario fans med gøyal pingvinlek.
 • Denne klossebygde drakten passer på LEGO Mario figuren i lekesettet Startbanen På eventyr med Mario (71360).
 • Når LEGO Mario har på seg denne drakten, kan spillerne samle ekstra mynter ved å få ham til å skli bortover på magen som en ekte pingvin.
 • Kreative barn fra seks år og oppover kan tilpasse LEGO Super Mario startbanen og ekstrabanesettene med denne samlerbyggeleken som passer perfekt som bursdags- eller høytidsgave.
 • Det finnes flere LEGO Mario oppgraderinger som kan brukes med startsettet og ekstrabanesettene, inkludert Power-Up-pakken Tanooki Mario (71385).
 • Pakken inkluderer illustrerte instruksjoner som gjør at barn kan bygge uten hjelp fra andre.
 • LEGO Super Mario gratisappen inneholder også byggeinstruksjoner, inspirasjon til forskjellige måter å bygge og leke på samt mye mer. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter på LEGO.com/devicecheck.
 • Populære LEGO Super Mario lekebyggesett som lar barn leke med en ikonisk videospillfigur i virkeligheten. De kan utvide og bygge om for å lage unike utfordringer de kan spille alene eller sammen med andre.
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de alltid er lette å sette sammen og ta fra hverandre og gir solide modeller.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, knuses, vris, varmes opp og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Power-Up-pakken Pingvin-Mario
SKU
71384
EAN
5702016913279
Deler
18
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
130 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.