LEGO Power-Up-pakken Tanooki Mario 71385

Tanooki-drakt gir enda mer LEGO Super Mario action

lego 71385 power up pakken tanooki mario
 • 13 Deler
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71385 SKU

Med Power-Up-pakken Tanooki Mario (71385) får LEGO Super Mario spillere nye muligheter med en interaktiv drakt til LEGO Mario (figuren følger ikke med). Når LEGO Mario har på seg drakten, kan spillerne tjene ekstra digitale mynter ved å snurre ham rundt før de lar ham trampe på fiender. Settet er perfekt til kreative barn som …

Les mer...

Priser LEGO Power-Up-pakken Tanooki Mario 71385

Lego.com LEGO.com 130 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Super Mario

Beskrivelse LEGO Power-Up-pakken Tanooki Mario 71385

Med Power-Up-pakken Tanooki Mario (71385) får LEGO Super Mario spillere nye muligheter med en interaktiv drakt til LEGO Mario (figuren følger ikke med). Når LEGO Mario har på seg drakten, kan spillerne tjene ekstra digitale mynter ved å snurre ham rundt før de lar ham trampe på fiender. Settet er perfekt til kreative barn som allerede har startbanen På eventyr med Mario (71360) som inkluderer LEGO Mario figuren.

Gøyal app

Illustrerte byggeinstruksjoner følger med i esken og i LEGO Super Mario gratisappen. Appen er et trygt forum hvor barn kan utveksle ideer, og den inneholder både gøyale funksjoner og inspirerende bygge- og lekeideer.

Grenseløse LEGO Mario

Med LEGO Super Mario samlerlekesettene får barn en fysisk versjon av den ikoniske Nintendo-figuren og lærer å løse problemer på kreative måter. Med startbanesettet, ekstrabanesett og Power-Up-pakker kan fans bygge utallige nivåer og spille alene eller utfordre venner og familie til konkurranse.

 • LEGO Super Mario fans får enda flere interaktive alternativer med Power-Up-pakken Tanooki Mario (71385) som inkluderer en interaktiv drakt til LEGO Mario figuren (figuren følger ikke med).
 • Denne klossebygde drakten passer på LEGO Mario figuren i settet Startbanen På eventyr med Mario (71360).
 • Når LEGO Mario får på seg denne drakten, kan spillere snurre ham rundt og få ekstra digitale mynter før de lar ham trampe på fiender.
 • Barn fra seks år og oppover kan tilpasse LEGO Super Mario startbanen og ekstrabanesettene med denne samlerbyggeleken som er perfekt som bursdags- eller høytidsgave.
 • Det finnes flere LEGO Mario oppgraderinger som kan brukes med startsettet og ekstrabanesettene, inkludert Power-Up-pakken Pingvin-Mario (71384).
 • Pakken inkluderer trinnvise instruksjoner som gjør at barn kan bygge uten hjelp fra andre.
 • LEGO Super Mario gratisappen inneholder byggeinstruksjoner og er et trygt forum hvor barn kan utveksle ideer og annet. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO Super Mario lekebyggesett er utrolig populære og lar barn leke med en ikonisk Nintendo-figur i virkeligheten. De kan utvide og bygge om for å lage unike og gøyale utfordringer.
 • Helt siden 1958 har LEGO klosser oppfylt strenge bransjestandarder som sikrer at de alltid er ensartede og kompatible og sitter godt sammen.
 • For å sikre at LEGO komponenter oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder testes og analyseres de på praktisk talt alle tenkelige måter.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Power-Up-pakken Tanooki Mario
SKU
71385
EAN
5702016913286
Deler
13
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
130 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.