LEGO Startbanen På eventyr med Luigi 71387

Starbane for heftige LEGO Luigi eventyr

lego 71387 startbanen pa eventyr med luigi
 • 280 Deler
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71387 SKU

Introduser barn for det interaktive LEGO Super Mario universet med Startbanen På eventyr med Luigi (71387). En morsom gave til barn som liker å følge med på det som skjer. Settet inneholder en LEGO Luigi figur som umiddelbart reagerer på det som skjer via LCD-skjermen og en høyttaler. Spillerne tjener digitale mynter når de hjelper …

Les mer...

Priser LEGO Startbanen På eventyr med Luigi 71387

Proshop.no Proshop.no -30% 579 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -10% 749 kr Kjøp
Lego.com LEGO.com 830 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Super Mario

Beskrivelse LEGO Startbanen På eventyr med Luigi 71387

Introduser barn for det interaktive LEGO Super Mario universet med Startbanen På eventyr med Luigi (71387). En morsom gave til barn som liker å følge med på det som skjer. Settet inneholder en LEGO Luigi figur som umiddelbart reagerer på det som skjer via LCD-skjermen og en høyttaler. Spillerne tjener digitale mynter når de hjelper LEGO Luigi med å komme seg gjennom den snurrende vippehusken, takle flyutfordringene, samhandle med rosa Yoshi og nedkjempe Boom Boom og en Bone Goomba. De nøttebrune klossene i tårnoppsettet utløser forskjellige reaksjoner hos LEGO Luigi, og-klossen kan gi ekstrabelønninger.

Kreativ moro
Byggeinstruksjoner er tilgjengelige i gratisappen LEGO Super Mario, som også inneholder inspirasjon til hvordan nivåene kan bygges om, pluss mye mer.

Uendelige muligheter
LEGO Super Mario leke- og samlersettene flytter de kjente og kjære Super Mario-figurene til vår fysiske verden og tilbyr en helt ny måte å spille på. Startbanene, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene kan kombineres i det uendelige så fans kan bygge sine egne nivåer.

 • La Super Mario fans oppleve et fysisk LEGO Super Mario lekeunivers med Startbanen På eventyr med Luigi (71387), som inneholder en LEGO Luigi figur for gøyal og interaktiv lek.
 • LEGO Luigi er utstyrt med fargesensor, LCD-skjerm som viser ulike reaksjoner på bevegelsene, og en høyttaler som spiller lyder og musikk kjent fra videospillet.
 • Beveg LEGO Luigi fra startrøret til målstanga og samle digitale mynter etterhvert som du takler vippe- og flyutfordringer og samhandler med-klossen og figurer av rosa Yoshi, Boom Boom og Bone Goomba.
 • De nøttebrune klossene i tårnoppsettet utløser ulike reaksjoner hos LEGO Luigi.
 • Dette modulbaserte LEGO byggesettet har 280 deler og er en gøyal bursdags- eller høytidsgave til kreative barn fra seks år og oppover. Delene kan bygges om og kombineres med andre LEGO Super Mario sett på en drøss ulike måter.
 • LEGO Luigi figuren drives av to AAA-batterier (følger ikke med), og gir en svært interaktiv spillopplevelse, hvor spillere får umiddelbar tilbakemelding og belønning når de er kreative.
 • LEGO Super Mario appen er gratis og inneholder byggeinstruksjoner og kreative tips. Den er en trygg plattform hvor barn kan utveksle ideer. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheter på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO Super Mario leke- og samlersettene gir fans muligheten til å leke med en kjente og kjære Super Mario-figurer i virkeligheten og byr på mange muligheter til å lage nye utfordringer og utvide, bygge om og spesialtilpasse nivåer.
 • LEGO klosser og deler må oppfylle strenge bransjestandarder for å garantere at de er kompatible og lette å sette sammen. Slik har det vært siden 1958.
 • LEGO komponenter testes på så å si alle tenkelige måter for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Startbanen På eventyr med Luigi
SKU
71387
UPC
673419339315
Deler
280
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
830 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.