LEGO Jungelbuggy 71700

Lekesett for rallyaction med morsom lekebuggy og Lloyd minifigur

lego 71700 jungelbuggy
 • 127 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71700 SKU

Barn som elsker å bringe klassiske LEGO NINJAGO Legay eventyrleker til live og liker å leke med lekebuggyer vil elske Jungelbuggy (71700). Etter å ha satt det sammen med byggeklosser kan de planlegge spennende actionscener fra Elementkonkurransen idet ninjafiguren Lloyd opplever spennende eventyr i jungelen. En ny og spennende måte å bygge kule leker for barn Instructions …

Les mer...

Priser LEGO Jungelbuggy 71700

Lego.com LEGO.com 91 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO Jungelbuggy 71700

Barn som elsker å bringe klassiske LEGO NINJAGO Legay eventyrleker til live og liker å leke med lekebuggyer vil elske Jungelbuggy (71700). Etter å ha satt det sammen med byggeklosser kan de planlegge spennende actionscener fra Elementkonkurransen idet ninjafiguren Lloyd opplever spennende eventyr i jungelen.

En ny og spennende måte å bygge kule leker for barn

Instructions PLUS tilbyr en digital og interaktiv guide til å bygge denne jungelleken. Den er tilgjengelig i LEGO Life gratisappen og har zoom-, og roteringsverktøy som hjelper små barn med å bygge denne kule LEGO byggeklossmodellen.

De beste byggesettene for barn

LEGO NINJAGO eventyrleker gir barna et pass til en actionfylt verden hvor de kan uttrykke seg selv med selvstendig lek mens de skaper historier rundt ninjakrigerne. Småbarna er garantert endeløs moro mens de leker med et utvalg ninjaleker, inkludert jungelleker, jetfly, drager, NINJAGO kjøretøy med mer.

 • LEGO NINJAGO Legacy lekesett med Jungelbuggyleken og en Lloyd ninja-actionfigur fra sesong 4 av TV-serien. Barn som elsker ninjamodeller kan nyte timesvis med selvstendig lek eller dele moroa med venner.
 • Dette byggesettet for barn inneholder en lekebuggy med store gummidekk for rallykjøring og en ninjakriger Lloyd minifigur med en gyllent sverd. Barna har alt de trenger for å skape hele scener fra Elementkonkurransen.
 • Denne ninjaleken er en moderne oppdatering av jungelbuggyen fra NINJAGO Spinjitzu-mesterne og har en kul støtdemperfunksjon hvor barna kan trykke den ned og se på at den spretter opp. Barna kan ha billøp eller vise den frem på soverommene sine.
 • Denne leken med 127 deler utgjør en givende byggeoppgave for barn fra sju år og oppover, og er en flott bursdagsgave. Ninjabyggingen vil inspirere kreativ lek fra barn som elsker teamet med unge ninjaer.
 • LEGO NINJAGO byggesettet med ninjaer og minininjaer har akkurat riktig størrelse til og lekes med både hjemmeog hvor enn du reiser. Lekebuggyen er 7 cm høy, 14 cm lang og 8 cm bred.
 • Du trenger ikke kaste bort tid med å lete etter batterier til denne ninjaleken! Den krever ingen – alt som trengs for å nyte dette settet er barnas aktive fantasi.
 • Papirinstruksjoner er fine, men LEGO har noe enda bedre for byggeprosessen: Den digitale Instructions PLUS på LEGO Life gratisappen har moduser som zoom, rotering og ghost for å hjelpe barna å lage leker.
 • LEGO NINJAGO samlerutgvae av actionleker og miniactionleker gir barna et pass til en spennende verden full av fantasiaction og lar dem skape historier med sine favorittninjaer.
 • LEGO byggeklosser har oppfylt bransjens strengeste standarder i over 60 år, noe som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og enkelt kan trekkes fra hverandre hver eneste gang, enten det er på jorden eller i NINJAGO by!
 • Disse LEGO klossene og brikkene har blitt nådeløst testet og oppfyller de høyeste globale sikkerhets- og kvalitetsstandardene. LEGO leker er alltid et trygt valg.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Jungelbuggy
SKU
71700
EAN
5702016616866
UPC
673419318075
Deler
127
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
91 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.