LEGO 71708 Spillers marked

Imponerende byggesett med et lekemarked og ni minifigurer for NINJAGO action!

lego 71708 spillers marked
 • 218 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71708 SKU

Fantastisk LEGO® marked med ni eksklusive LEGO minifigurer fra Prime Empire. Dette er den perfekte gaven til barn som elsker NINJAGO® riket og vil leve ut sin egne historier med ninjaleker som også kan samles på.Dette byggesettet har ni minifigurer inkludert NINJAGO® Digi Jay, Avatar Nya og Avatar Cole, og eksklusive figurer av Pink Zane …

Les mer...

Priser LEGO 71708 Spillers marked

Lego.com LEGO.com 459 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 1 519 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO 71708 Spillers marked

 • Fantastisk LEGO marked med ni eksklusive LEGO minifigurer fra Prime Empire. Dette er den perfekte gaven til barn som elsker NINJAGO riket og vil leve ut sin egne historier med ninjaleker som også kan samles på.
 • Dette byggesettet har ni minifigurer inkludert NINJAGO Digi Jay, Avatar Nya og Avatar Cole, og eksklusive figurer av Pink Zane og Harumi. På Spillers marked er det en våpenbutikk og hattebod for NINJAGO figurer som du kan skape historier rundt.
 • Dette fantastiske LEGO markedethar stativer med seks forskjellige ninjahatter og et utvalg nye våpen som vil sette i gang barnas fantasi når de kler på og bevæpner ni spillfigurer for å gjenskape action på Spillers marked.
 • Dette lekemarkedet med 218 deler er et byggesett det går raskt å bygge for barn fra sju år og oppover, det er er en flott bursdagsgave. Nytt i januar 2020, disse ninjalekene gir endeløs moro og underholdning for kreative barn.
 • Dette lekemarkedet har akkurat riktig størrelse til å kunne lekes med hjemme eller tas med når du er på farten. Key-Tana-boden er 14 cm høy og 9 cm bred.
 • Det trengs ikke batterier til denne byggbare leken – den er klar for selvstendig lek eller action med venner så fort den er bygd. Moroa med disse ninja-samleobjektene stopper aldri.
 • Instructions PLUS tilbyr en interaktiv guide som gjør byggingen av dette LEGO markedet til en bedre opplevelse. Den er tilgjengelig på LEGO Life gratisappen og den har zoom- og roteringsverktøy som hjelper barna ha det gøy mens de bygger.
 • LEGO NINJAGO byggesett til barn som driver kreativiteten og lar dem tre inn i en spennende verden full av eventyr hvor de kan jobbe sammen med favorittninjaene deres for endeløse eventyr og kamper.
 • LEGO klossene brukt i denne konstruksjonen har oppfylt bransjens strengeste standarder i over 60 år, noe som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og enkelt kan trekkes fra hverandre hver eneste gang.
 • LEGO klossene brukt i denne actionleken har blitt nådeløst testet og oppfyller de høyeste globale sikkerhets- og kvalitetsstandardene. Du vet du er i trygge hender når du velger LEGO leker som gave til dine barn.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Spillers marked
SKU
71708
EAN
5702016616941
UPC
673419318150
Deler
218
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
459 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.