LEGO Episk stridssett – Kai mot skulkiner 71730

Episk LEGO NINJAGO stridslekesett

lego 71730 episk stridssett kai mot skulkiner
 • 61 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71730 SKU

Med lekesettet Kai mot skulkiner (71730) kan barn iscenesette det ultimate oppgjøret mellom det gode og det onde i form av helten Kai og erkefienden hans, skulkineren. Settet inneholder en tøff, roterende kampplattform og et lite, klossebygd tempel og inspirerer barn til å utfolde seg i timevis med underholdende rollespill. Alt barn trenger for fantasifull lek. …

Les mer...

Priser LEGO Episk stridssett – Kai mot skulkiner 71730

Proshop.no Proshop.no -1% 129 kr Kjøp
Lego.com LEGO.com 130 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 130 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO Episk stridssett – Kai mot skulkiner 71730

Med lekesettet Kai mot skulkiner (71730) kan barn iscenesette det ultimate oppgjøret mellom det gode og det onde i form av helten Kai og erkefienden hans, skulkineren. Settet inneholder en tøff, roterende kampplattform og et lite, klossebygd tempel og inspirerer barn til å utfolde seg i timevis med underholdende rollespill.

Alt barn trenger for fantasifull lek
Denne byggbare leken inneholder to minifigurer: en utgave av Kai som lanseres i januar 2021, og en Legacy skulkiner fra sesong 1 og 2 av LEGO NINJAGO TV-serien. De fire røde våpnene som følger med, bidrar til ekstra morsom kamplek.

De beste byggbare lekene for kreative barn
NINJAGO lekesett får barn til å ta en pause fra skjermen og delta i spennende eventyr i en fantasiverden. De lærer verdifulle ferdigheter og kan bli med ninjaheltene sine på spennende eventyr med en flott samling av ninjaleker som inkluderer roboter, fly og drager.

 • LEGO NINJAGO episk stridssett – Kai mot skulkiner (71730) lar barn iscenesette spennende og actionfylte kamper mellom helten Kai og den onde skulkineren.
 • Ninjalekesettet inneholder to minifigurer: en ny figur av Kai fra januar 2021 og en Legacy skulkiner fra sesong 1 og 2 av LEGO NINJAGO TV-serien. Inkluderer også fire røde våpen.
 • Settet inneholder også et detaljert, klossebygd tempel og en kul kampplattform som Kai bruker for å snurre rundt med et mektig våpen for å slå knockout påskulkineren.
 • Lekesettet består av 61 deler og byr på en gøyal byggeopplevelse for barn fra seks år og oppover. Det er perfekt som en «spontan» gave som barn alltid synes det er like morsomt å leke med.
 • Tempelet er 3 cm høyt, 12 cm bredt og 6 cm dypt. Formatet er perfekt for leking hjemme eller hos venner.
 • Gjenskap enda større episke LEGO NINJAGO kamper med andre sett: Zane mot nindroide (71731), Jay mot serpentiner (71732) og Cole mot gjenferdkriger (71733).
 • LEGO NINJAGO settenefår barn vekk fra skjermen og tar dem med inn i en verden full av fantasifull lek med ninjaheltene sine, hvor de lærer seg nyttige ferdigheter.
 • I mer enn seks tiår har LEGO klossene vært laget av de aller beste kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de er lette å ta fra hverandre hver gang. Du trenger ikke engang å ha ninjaferdigheter!
 • LEGO byggeklosser oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Episk stridssett – Kai mot skulkiner
SKU
71730
EAN
5702016912142
Deler
61
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
130 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.