LEGO Kais knivracer 71734

Lr barn bygge med en actionfylt motorsykkel-leke

lego 71734 kais knivracer
 • 54 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71734 SKU

Med det imponerende settet Kais knivracer (71734) kan barn finpusse byggeferdighetene sine. Settet inneholder en motorsykkel-leke, en katapult-leke som kan skyte objekter, og to minifigurer, og holder små byggmestere opptatt i timevis. Lær å bygge med LEGO startsett. Denne LEGO leken er designet for å gi barn fra fireårsalderen en morsom bygge- og lekeopplevelse. Esken inneholder …

Les mer...

Priser LEGO Kais knivracer 71734

Lego.com LEGO.com 130 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 136 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO Kais knivracer 71734

Med det imponerende settet Kais knivracer (71734) kan barn finpusse byggeferdighetene sine. Settet inneholder en motorsykkel-leke, en katapult-leke som kan skyte objekter, og to minifigurer, og holder små byggmestere opptatt i timevis.

Lær å bygge med LEGO startsett
Denne LEGO leken er designet for å gi barn fra fireårsalderen en morsom bygge- og lekeopplevelse. Esken inneholder flere klosseposer, som hver inneholder klosser til en byggbar modell og figur, og i tillegg følger det med en startkloss som gir barn et delvis ferdigbygget utgangspunkt. Dermed kommer byggingen og leken raskt i gang.

Moro for hele familien
LEGO 4+ settene gjør det gøyalt for voksne og barn å bygge sammen. De enkle bildeinstruksjonene veileder barna gjennom hele byggeprosessen, og settene inkluderer dessuten Instructions PLUS i byggeappen LEGO Building Instructions. Denne interaktive guiden inkluderer verktøy for zooming, spøkelsesvisning og rotering, som gir barn en enda bedre byggeopplevelse.

 • Med LEGO NINJAGO Kais knivracer (71734) lærer barn hvordan de bygger, og etterpå kan de lage spennende ninjaeventyr med en motorsykkel-leke og katapult-leke som skyter objekter gjennom luften.
 • Lekesettet inneholder minifigurer av ninjaen Kai og den onde slangekrigeren Rattla samt en startkloss som får fart på byggingen og leken.
 • Barn kan iscenesette spennende kamper mellom Kai med motorsykkelen og Rattla med katapulten.
 • Kjenner du en fireåring eller et større barn som fortjener en liten oppmerksomhet? Dette settet byr på timevis med moro og er flott som bursdags- og høytidsgave.
 • Kais knivracer er 4 cm høy, 11 cm lang og 5 cm bred og passer perfekt som utstillingsmodell på barnerommet mellom slagene.
 • De enkle bildeinstruksjonene veileder barn gjennom hele byggeprosessen.
 • Barn får en enda bedre byggeopplevelse med digitale Instructions PLUS som inneholder verktøy for zooming, rotering og visning, og gjør byggingen til en del av leken.
 • 4+-lekesett gir små barn flotte muligheter til å lære å bygge, og de er perfekte for familier som ønsker å ha det gøy sammen.
 • I mer enn seksti år har LEGO klossene vært laget av kvalitetsmaterialer, og det sikrer at de alltid er lette å sette sammen og ta fra hverandre, selv uten ninjaferdigheter!
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge sikkerhetsstandarder og er derfor trygge for barn.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Kais knivracer
SKU
71734
EAN
5702016912555
UPC
673419339360
Deler
54
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
130 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.