LEGO Elementturneringen 71735

Spektakulrt LEGO NINJAGO tempellekesett

lego 71735 elementturneringen
 • 283 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71735 SKU

Barn kan iscenesette spektakulære dueller fra sesong 4 av LEGO NINJAGO TV-serien med lekesettet Elementturneringen (71735). Det utrolig detaljerte tempelet har en kampplattform, roterende våpenplattform, et spinnervåpen og en samling med jadeklinger. Det perfekte ninjasett som inspirerer til fantasifull rollespillek. Lekesettet inneholder sju minifigurer: ninjaene Kai, Jay og Lloyd Legacy, elementmesterne Bolobo, Jacob og Gravis og …

Les mer...

Priser LEGO Elementturneringen 71735

Lego.com LEGO.com 399 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO Elementturneringen 71735

Barn kan iscenesette spektakulære dueller fra sesong 4 av LEGO NINJAGO TV-serien med lekesettet Elementturneringen (71735). Det utrolig detaljerte tempelet har en kampplattform, roterende våpenplattform, et spinnervåpen og en samling med jadeklinger.

Det perfekte ninjasett som inspirerer til fantasifull rollespillek
Lekesettet inneholder sju minifigurer: ninjaene Kai, Jay og Lloyd Legacy, elementmesterne Bolobo, Jacob og Gravis og skurken Eyezor og gir barn utallige muligheter til å arrangere kamper og treningsøkter. Lloyd Legacy fra januar 2021 er en spesiell gullfarget samlerfigur med sokkel, som lanseres i forbindelse med tiårsjubileet for NINJAGO byggesettene.

Topp gaveideer til kreative barn
LEGO NINJAGO stridsleker gir barn muligheten til å drømme seg bort i en actionfylt fantasiverden, hvor de kan lære seg viktige ferdigheter og hjelpe heltene sine i kampen mot onde skurker. Den fantastiske samlingen med ninjalekesett inkluderer drager, roboter og templer.

 • Legacy byggesettet LEGO NINJAGO elementturneringen (71735) inkluderer en detaljert og interaktiv tempelmodell, hvor barn kan øve på ninjaferdighetene sine og arrangere spennende kamper.
 • Ninjalekesettet inneholder sju minifigurer: ninjaene Jay, Kai og Lloyd Legacy, elementmesterne Bolobo, Gravis og Jacob samt onde Eyezor fra sesong 4 av TV-serien.
 • Ninjatempelet har en kampplattform, hvor spennende dueller kan arrangeres, en roterende våpenplattform og et snurrende øvelsesvåpen for ninjaer. En samling med jadeklinger er inkludert som premier.
 • Inneholder en gullfarget Legacy samlerminifigur av Lloyd på en liten sokkel. Minifiguren markerer tiårsjubileet for NINJAGO produktserien.
 • Du finner spesiallagde, gullfargede samlerminifigurer i følgende NINJAGO sett: Kampesteinkaster (71736), X-1 ninjabil (71737) og Zanes titanrobotkamp (71738).
 • Dette lekesettet består av 283 deler og inneholder flere samlerfigurer. Den morsomme byggemodellen passer perfekt for jenter og gutter som liker NINJAGO universet.
 • Ninjatempelet er 17 cm høyt, 16 cm bredt og 24 cm dypt. Det bærbare settet byr på gøyal lek både hjemme og på tur.
 • LEGO NINJAGO universet består av en fantastisk samling med kule barneleker som inspirerer til timevis med fantasifull lek, hvor barn lærer seg viktige ferdigheter og kan legge ut på eventyr med ninjaheltene sine.
 • I mer enn seksti år har LEGO klossene vært laget av de aller beste kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de er lette å ta fra hverandre hver gang. Du trenger ikke engang å ha ninjaferdigheter!
 • LEGO byggeklosser oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder, og det gjør LEGO lekesett til trygge leker for barnet ditt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Elementturneringen
SKU
71735
EAN
5702016888744
UPC
673419336246
Deler
283
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
399 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.