LEGO X-1 ninjabil 71737

Actionfylt NINJAGO 2-i-1-kjretysett

lego 71737 x 1 ninjabil
 • 599 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71737 SKU

Med denne oppdaterte versjonen av X-1 ninjabil (71737) kan barn iscenesette kamper mellom ninjaer og nindroidekrigeren fra sesong 3 av LEGO NINJAGO TV-serien. 2-i-1-kjøretøyet er utstyrt med to fjærbelastede skytere og rommer også en skjult lekemotorsykkel som kan skytes ut ved hjelp av en knapp og brukes i kampen mot nindroidene. For barn som liker actionfylt …

Les mer...

Priser LEGO X-1 ninjabil 71737

Lego.com LEGO.com 454 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO X-1 ninjabil 71737

Med denne oppdaterte versjonen av X-1 ninjabil (71737) kan barn iscenesette kamper mellom ninjaer og nindroidekrigeren fra sesong 3 av LEGO NINJAGO TV-serien. 2-i-1-kjøretøyet er utstyrt med to fjærbelastede skytere og rommer også en skjult lekemotorsykkel som kan skytes ut ved hjelp av en knapp og brukes i kampen mot nindroidene.

For barn som liker actionfylt fantasy
Det unike Legacy-lekesettet inneholder fem minifigurer: ninjaheltene Kai, Jay og Cole Legacy samt en nindroidekriger og enmindroide, som barn kan bruke for å lage spennende og fantasifylte fortellinger. Cole Legacy fra januar 2021 er en helt ny, gullfarget samlerminifigur med sokkel, som lanseres i forbindelse med tiårsjubileet for NINJAGO byggesettene.

En perfekt LEGO gave for ninjafans
Med LEGO NINJAGO lekesettene får barn tilgang til en hel verden full av spennende eventyr. NINJAGO fans kan slå seg sammen med heltene sine for å kjempe mot fiender med et fantastisk utvalg av ninjaleker som inkluderer motorsykler, roboter og mye mer.

 • LEGO NINJAGO X-1 ninjabil (71737) er et oppdatert 2-i-1-ninjakjøretøysett med en lekebil med skytefunksjon og en ninjamotorsykkel, som gir barn uendelig mange spennende lekemuligheter.
 • Imponerende lekesett med fem minifigurer: ninjaene Kai, Jay og Cole Legacy som kjemper mot en nindroidekriger og en mindroide fra sesong 3 av TV-serien. Alle er utstyrt med kule våpen og klare til kamp.
 • Barn kan trykke på en knapp på X-1 ninjabilen, så «skytes» en motorsykkel styrt av en ninjaminifigur ut fra bilen i full fart.
 • Inkluderer en gullfarget Legacy samlerminifigur av Cole på en liten sokkel. Minifiguren markerer tiårsjubileet for NINJAGO produktserien.
 • Se etter flere gullfargede samlerminifigurer i andre NINJAGO sett, inkludert Elementturneringen (71735), Kampesteinkaster (71736) og Zanes titanrobotkamp (71738).
 • Dette ninjalekesettet er en kjempefin bursdags- eller høytidsgave for barn fra åtte år og oppover og gir dem en engasjerende byggeopplevelse.
 • Lekebilen er 7 cmhøy, 23 cm lang og 11 cm bred – en perfekt størrelse for lek hjemme og på farten.
 • LEGO NINJAGO produktserien består av actionfylte lekesett som stimulerer barns lekelyst og interesser og lar dem lære ferdigheter for livet mens de leker ninja.
 • I mer enn seksti år har LEGO klossene vært laget av de aller beste kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de er lette å ta fra hverandre hver gang. Du trenger ikke engang å ha ninjaferdigheter!
 • LEGO byggeklosser oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder, og det gjør LEGO lekesett til trygge leker for barnet ditt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO X-1 ninjabil
SKU
71737
EAN
5702016888768
Deler
599
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
454 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.