LEGO Zanes titanrobotkamp 71738

Actionfylt NINJAGO robot-kamplekesett

lego 71738 zanes titanrobotkamp
 • 840 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71738 SKU

Med Legacy-settet Zanes titanrobotkamp (71738) kan unge ninjafans rollespille spennende scener fra sesong 5 av LEGO NINJAGO TV-serien. Denne oppdaterte versjonen av Zanes robot har bevegelige armer og bein, sverd og roterende motorsag i hendene, to fjærbelastede skytere og en cockpit med plass til ninjaminifigurer. Timevis med gøyal lek for NINJAGO fans. Ninjaleken inneholder fire minifigurer: …

Les mer...

Priser LEGO Zanes titanrobotkamp 71738

Lego.com LEGO.com 559 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 707 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 799 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO Zanes titanrobotkamp 71738

Med Legacy-settet Zanes titanrobotkamp (71738) kan unge ninjafans rollespille spennende scener fra sesong 5 av LEGO NINJAGO TV-serien. Denne oppdaterte versjonen av Zanes robot har bevegelige armer og bein, sverd og roterende motorsag i hendene, to fjærbelastede skytere og en cockpit med plass til ninjaminifigurer.

Timevis med gøyal lek for NINJAGO fans
Ninjaleken inneholder fire minifigurer: ninjaene Zane og Jay Legacy og de to gjenferdkrigerne Ghoultar og Soul Archer. Tøffe våpen som pil og bue og ljå, inspirerer til spennende NINJAGO kamper. Jay Legacy fra januar 2021 er en spesiallaget, gullfarget samlerfigur som lanseres i forbindelse med tiårsjubileet for NINJAGO lekene.

De beste gavene til fantasifulle barn
LEGO NINJAGO lekesettene gir barn tilgang til en verden full av spennende eventyr. Med en tøff samling av spennende leker som drager, roboter og templer, kan små ninjaer kjempe mot onde skurker side om side med ninjaheltene sine.

 • LEGO NINJAGO Legacy Zanes titanrobotkamp (71738) er en tidsriktig oppdatering av et klassisk lekesett og inneholder en bevegelig robotleke med motorsag. Perfekt for iscenesettelse av spennende kamper.
 • Actionfylt kampsett med fire minifigurer fra sesong 5 av NINJAGO TV-serien: ninjaene Jay Legacy og Zane samt gjenferdkrigerne Ghoultar og Soul Archer, som alle har kule våpen.
 • Barn kan iscenesette fartsfylte fortellinger med denne tøffe roboten med bevegelige armer og bein, sverd og motorsag i hendene og to fjærbelastede skytere.
 • Inkluderer en gullfarget Legacy samlerminifigur av Jay på en liten sokkel. Minifiguren markerer tiårsjubileet for NINJAGO produktserien.
 • Du finner flere gullfargede samlerminifigurer i følgende NINJAGO sett: Elementturneringen (71735), Kampesteinkaster (71736) og X-1 ninjabil (71737).
 • Ninjalekesettet består av 840 deler og byr på en gøyal og engasjerende byggeopplevelse for barn fra ni år og oppover. Settet er en flott bursdags- eller høytidsgave for barn som liker LEGO bygging og actionfylt ninjalek!
 • Modellen er 26 cm høy, 9 cm lang og 15 cm bred. Zanes titanrobot tar seg i tillegg flott ut på barnerommet mellom kampene.
 • LEGO NINJAGO universet består av en fantastisk samling med kule lekesett som lokker fram smilet hos barn. Med lekesettene lærer barn seg viktige ferdigheter gjennom spennende lek med ninjahelter.
 • I mer enn seks tiår har LEGO klossene vært laget av de aller beste kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de er lette å ta fra hverandre hver gang. Du trenger ikke engang å ha ninjaferdigheter!
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge sikkerhetsstandarder og er derfor trygge for barn.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Zanes titanrobotkamp
SKU
71738
EAN
5702016889697
UPC
673419336697
Deler
840
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
559 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.