LEGO Ultrasonisk angrepskjøretøy 71739

Et spektakulrt NINJAGO 4-i-1-lekesett med ninjakjrety

lego 71739 ultrasonisk angrepskjoretoy
 • 725 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71739 SKU

Med denne oppdaterte versjonen av Ultrasonisk angrepskjøretøy (71739) kan barna iscenesette spennende eventyr fra den første sesongen av LEGO NINJAGO TV-serien. Dette 4-i-1-kjøretøyet kan demonteres og bygges om til en motorsykkel-leke, et jetfly med fjærbelastede skytere og to terrengkjøretøy. Leker som lar barn leve ut ninjadrømmen sin med rollespill. Det unike lekesettet inneholder minifigurer av ninjaene …

Les mer...

Priser LEGO Ultrasonisk angrepskjøretøy 71739

Lego.com LEGO.com 1 199 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO Ultrasonisk angrepskjøretøy 71739

Med denne oppdaterte versjonen av Ultrasonisk angrepskjøretøy (71739) kan barna iscenesette spennende eventyr fra den første sesongen av LEGO NINJAGO TV-serien. Dette 4-i-1-kjøretøyet kan demonteres og bygges om til en motorsykkel-leke, et jetfly med fjærbelastede skytere og to terrengkjøretøy.

Leker som lar barn leve ut ninjadrømmen sin med rollespill
Det unike lekesettet inneholder minifigurer av ninjaene Kai, Zane, Cole og Jay samt slangesoldatene Mezmo og Rattla fra Hypnobrai-stammen, så barna har alt de trenger for å iscenesette heftige kamper. For å feire ti år med NINJAGO leker kommer det dessuten en helt ny gyllen Zane Legacy samlerminifigur på en sokkel i juni 2021.

Fantastiske LEGO sett for kreativ lek
LEGO NINJAGO lekesettene tar barna med inn i en verden full av gøyale eventyr, hvor de kan bli med heltene sine og slåss mot onde krefter. Settene inkluderer fantastisk kule drager, roboter og mye, mye mer.

 • LEGO NINJAGO Ultrasonisk angrepskjøretøy (71739) er et unikt 4-i-1-kjøretøy som kan demonteres til et jetfly, en motorsykkel-leke og to terrengkjøretøy for enda mer morsom lek.
 • Actionfylt lekesett med minifigurer av ninjaene Kai, Cole, Zane, Jay og Zane Legacy som kjemper mot slangekrigerne Rattla og Mezmo fra den første sesongen av NINJAGO TV-serien.
 • Barna kan velge om de vil fly jetflyet med fjærbelastede skytere, kjøre motorsykkelen eller manøvrere de to terrengkjøretøyene. Alle fire kjøretøy har plass til en ninjaminifigur.
 • Inkluderer en gullfarget Legacy samlerminifigur av Zane på en liten sokkel. Minifiguren markerer tiårsjubileet for NINJAGO produktserien.
 • Se etter flere spesielle gullfargede minifigurer i fem andre NINJAGO sett, inkludert Elementturneringen (71735), Kampesteinkaster (71736), Ilddragen angriper (71753) og X-1 ninjabil (71737).
 • Dette kamplekesettet passer for barn fra ni år og oppover og gir kreative barn et superengasjerende byggesett som passer til bursdager og høytider.
 • Ultrasonisk angrepskjøretøy er 14 cm høyt, 33 cm langt og 27 cm bredt – det perfekte formatet for lek hjemme og moro på tur.
 • LEGO NINJAGO produktserien inneholder utrolig mange actionfylte lekesett som inspirerer barn og lærer dem positive ninja-verdier som mot, ærlighet og vennskap.
 • I mer enn seksti år har LEGO klossene vært laget av kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de er lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang, selv uten ninjaferdigheter!
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, og det gjør LEGO lekesett til trygge leker for barnet ditt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ultrasonisk angrepskjøretøy
SKU
71739
EAN
5702016912685
UPC
673419339391
Deler
725
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
1 199 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.