LEGO Jays elektrorobot 71740

Bygge- og lekekampsett fra NINJAGO verdenen

lego 71740 jays elektrorobot
 • 106 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71740 SKU

Med Jays elektrorobot (71740) kan barn forbedre byggeferdighetene sine og gjenskape gøyale scener fra Sesong 4 av LEGO NINJAGO TV-serien. Med en bevegelig robot, et kjøretøy, en lekeedderkopp og en gullsverdsokkel kan barn glede seg til timevis med ninjaeventyr. Lær å bygge med LEGO NINJAGO. Denne tøffe ninjaleken er utformet for å gi barn fra fire …

Les mer...

Priser LEGO Jays elektrorobot 71740

Lego.com LEGO.com 189 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO Jays elektrorobot 71740

Med Jays elektrorobot (71740) kan barn forbedre byggeferdighetene sine og gjenskape gøyale scener fra Sesong 4 av LEGO NINJAGO TV-serien. Med en bevegelig robot, et kjøretøy, en lekeedderkopp og en gullsverdsokkel kan barn glede seg til timevis med ninjaeventyr.

Lær å bygge med LEGO NINJAGO
Denne tøffe ninjaleken er utformet for å gi barn fra fire år og oppover en super lekeopplevelse. Hver pose i esken inneholder klosser til en komplett modell og figur som barn kan bygge raskt og begynne å leke med. Inkluderer også en startkloss som gir barn en delvis ferdigbygd base å begynne med.

Moro for hele familien
Med 4+-settene kan voksne og barn ha det gøy og bygge sammen. Det er lett å komme i gang – i tillegg til trykte instruksjoner inkluderer settet Instructions PLUS i appen LEGO Building Instructions. Instructions PLUS har verktøy for zooming, visning og rotering som hjelper barn å få mest mulig ut av byggeprosessen.

 • Med LEGO NINJAGO Jays elektrorobot (71740) lærer barn å bygge før de kan kaste seg ut i gøyal kamplek med en bevegelig robotleke og ninjabil.
 • Actionfylt kamplekesett med to minifigurer fra sesong 4 av NINJAGO TV-serien, ninjaen Jay og skurken Eyezor, samt en startkloss som får byggingen og leken raskt i gang.
 • Kjempetøff og inspirerende robotleke med bevegelige armer og bein, en spinnende klinge og et stort sverd i hendene. Cockpit med plass til Jay.
 • Eyezors bil har en tøff dreieplattform med en skyter som kan avfyre knotteskytere. Perfekt for gøyale kampscener.
 • Ninjasettet består av bare 106 deler og er en enkel og gøyal byggemodell for barn fra fire år. En perfekt gave til barn som fortjener en ekstra belønning.
 • Jays elektrorobot er 17 cm høy, 10 cm lang og 16 cm bred og passer perfekt som utstillingsmodell på barnerommet mellom slagene.
 • Barn får en enda bedre byggeopplevelse med digitale Instructions PLUS som inneholder verktøy for zooming, rotering og visning, og gjør byggingen til en del av leken.
 • 4+-lekesett gir små barn flotte muligheter til å lære å bygge, takket være enkle instruksjoner. De er perfekte for familier som ønsker å ha en gøyal byggeopplevelse sammen.
 • I over seksti år har LEGO klossene vært laget av de aller beste kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de er lette å ta fra hverandre, selv uten ninjaferdigheter!
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge sikkerhetsstandarder og er derfor trygge for barn.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Jays elektrorobot
SKU
71740
EAN
5702016889574
UPC
673419336130
Deler
106
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.