LEGO Parken i NINJAGO by 71741

Spektakulrt LEGO NINJAGO ninjahus-lekesett

lego 71741 parken i ninjago by
 • 5686 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71741 SKU

For ti år siden ble den spennende verdenen til LEGO Ninjago vekket til live. En spennende verden full av ninjaer, skurker og blodige eventyr. For å feire tiårsjubileet til Ninjago-verdenen, slipper LEGO Ninjago City Gardens-settet 14. januar 2021. LEGO 71741 er et sett fullt av overraskelser. Drømmen til enhver Ninjago-fan. Overrasker deg med detaljene Ninjago City Gardens-settet …

Les mer...

Priser LEGO Parken i NINJAGO by 71741

Proshop.no Proshop.no -12% 3 596 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -10% 3 699 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO Parken i NINJAGO by 71741

For ti år siden ble den spennende verdenen til LEGO Ninjago vekket til live. En spennende verden full av ninjaer, skurker og blodige eventyr. For å feire tiårsjubileet til Ninjago-verdenen, slipper LEGO Ninjago City Gardens-settet 14. januar 2021. LEGO 71741 er et sett fullt av overraskelser. Drømmen til enhver Ninjago-fan.

Overrasker deg med detaljene

Ninjago City Gardens-settet er fullt av interessante, overraskende og fortryllende detaljer. Ikke bare får du et ninjahus som er minst tre etasjer høyt, Ninjago City Gardens har også en isbar, et museum og et faktisk ninjakommandosenter. Et skjult rom er til og med lagt til. Kan du finne den?

Settet er modulært, noe som betyr at du enkelt kan ta fra hverandre hver etasje. På den måten kan du enkelt få tilgang til alt, for å beundre det eller selvfølgelig leke med det. LEGO 71741 består av ikke mindre enn 5685 deler. Her finner du det søteste tilbehøret og de vakreste detaljene knyttet til ninjaenes historie.

Kombiner med andre sett

For noen år siden ga LEGO ut Ninjago City og Ninjago City Docks. Begge settene var basert på Ninjago-filmen og var ekstremt populære blant Ninjago- og LEGO-fans. Settene kan kobles sammen og skape enda mer bygge- og spilleglede. Dette er hva LEGO bygger på med Ninjago City Gardens.

LEGO 71741 kan også kobles til de andre Ninjago City-settene. Dette vil garantert bringe mye nostalgi til eldre Ninjago LEGO-fans, men selv for nye fans kan dette absolutt øke gleden av spillet.

I tillegg til Ninjago City-settene, har LEGO gitt ut enda flere Ninjago LEGO-sett gjennom årene. Selvfølgelig passer disse settene også godt sammen med Ninjago City Gardens. Fordyp deg fullt ut i denne spennende verdenen og oppfinn de mest spennende ninjaeventyrene.

Øyeblikk med bygge- og spilleglede

Selv om du bare har Ninjago City Gardens, har du mer enn nok å bygge. Ninjahuset er hele 73 centimeter høyt, 44 centimeter langt og 33 centimeter bredt. Dette gjør konstruksjonen til et ekte blikkfang og garanterer mange timer med byggeglede.

For å øke moroa får du ikke mindre enn 19 minifigurer med settet. Alle ninjaene og noen av deres allierte er i boksen. Den mest spesielle minifiguren i LEGO 71741 er den eksklusive gyldne Wu Legacy. Denne figuren ble spesielt laget for å feire Ninjagos 10-årsjubileum, og du finner den bare i dette settet. Et must for ekte Ninjago-fans.

En uforglemmelig bursdagsgave

Ninjago City Gardens er den perfekte måten å feire den elskede verdens tiårsdag på. De mange detaljene, de morsomme minifigurene og størrelsen på settet yter rettferdighet til størrelsen og virkningen av Ninjago-verdenen.

Det er et ganske komplisert sett å bygge, så det er en aldersgrense på 14+ på esken. Men dette byggeprosjektet passer også veldig godt for voksne eller Ninjago-fans. Er du klar for å føle deg som en ekte ninja?

 • Parken i NINJAGO by (71741) inkluderer en spektakulær treetasjes husmodell som kan bygges og lekes med eller brukes som utstillingmodell. Settet markerer tiårsjubileet til NINJAGO universet.
 • Hus-lekesettet inkluderer hele 19 minifigurer som åpner for gøyal rollespill-lek, inkludert Unge Lloyd, Kai, Zane, Urbane Cole, Urbane Jay, Urbane Nya, Wu Legacy, Misako, Ronin, Hai, Cece, Mei og Tito.
 • Husmodellen har mange rom og inkluderer en isbar, Chens nudelrestaurant, ninjaenes kontrollrom og etmuseum pluss tilbehør og detaljer som gjenspeiler ninjaenes fantastiske historie.
 • Husets tre etasjer kan alle løftes av, slik at det blir lett å leke inne i det, og bak er det en stige som kan trekkes opp og ned.
 • Ninjalekesettet består av 5685 deler og er perfekt som bursdagsgave til alle som liker NINJAGO lek og LEGO moro. Settet byr på en fin byggeopplevelse som foreldre og barn kan dele.
 • Ninjahuset er 73 cm høyt, 44 cm langt og 33 cm bredt og tar seg imponerende ut som utstillingsmodell.
 • Inkluderer en gullfarget Wu Legacy samlerminifigur som markerer 10-årsjubileet til LEGO NINJAGO lekesettene.
 • LEGO NINJAGO serien omfatter et fantastisk utvalg av leke- og utstillingsmodeller, inkludert roboter, drager, kjøretøy og båter.
 • I over seksti år har LEGO klossene vært laget av de aller beste kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de alltid er lette å ta fra hverandre, selv uten ninjaferdigheter!
 • LEGO byggeklosser oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder, og detgjør LEGO lekesett til trygge leker for barnet ditt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Parken i NINJAGO by
SKU
71741
UPC
673419339407
Deler
5686
Tema
LEGO NINJAGO
Alder
14+ år
LEGO pris
4 100 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.