LEGO Overlords drage 71742

Superkult LEGO NINJAGO dragesett

lego 71742 overlords drage
 • 372 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71742 SKU

Små ninjaer kan gjenskape actionfylte scener fra sesong 2 av LEGO NINJAGO TV-serien med lekesettet Overlords drage (71742). Dragen har bevegelige bein, hode og vinger utstyrt med kniver, og den kan plasseres i ulike posisjoner som inspirerer til gøyalt rollespill. Grensesløs spenning for unge byggere. Dragelekesettet inkluderer to minifigurer: den gylne ninjaen Lloyd med en katana …

Les mer...

Priser LEGO Overlords drage 71742

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 399 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO Overlords drage 71742

Små ninjaer kan gjenskape actionfylte scener fra sesong 2 av LEGO NINJAGO TV-serien med lekesettet Overlords drage (71742). Dragen har bevegelige bein, hode og vinger utstyrt med kniver, og den kan plasseres i ulike posisjoner som inspirerer til gøyalt rollespill.

Grensesløs spenning for unge byggere
Dragelekesettet inkluderer to minifigurer: den gylne ninjaen Lloyd med en katana på ryggen, og Overlord med sitt skarpe sverd. Barn får alt de trenger for å iscenesette spennende kamper mellom det gode og det onde, både i luften og på bakken.

Unike leker til kreative barn
LEGO NINJAGO leker byr på oppslukende og gøyal underholdning, hvor barn reiser inn i en spennende fantasiverden og slåss mot onde skurker sammen med heltene sine. Settene inneholder mange kule leker, deriblant drager, jetfly og kjøretøy.

 • LEGO NINJAGO Legacy Overlords drage (71742) lekesettet inneholder en tøff drage med bevegelige deler, som barn kan iscenesette luftige og spennende eventyr med.
 • Imponerende dragesett med to minifigurer fra sesong 2 av LEGO NINJAGO TV-serien: Overlord bevæpnet med et sverd, og den gylne ninjaen Lloyd med en katana stroppet fast til ryggen.
 • Den gøyale drageleken har bevegelige bein og hode og vinger med kniver. NINJAGO fans kan iscenesette fartsfylte fortellinger i luften og på bakken med dragen.
 • Kamplekesettet byr på en gøyal byggeopplevelse for barn fra sju år og oppover, og det er perfekt som LEGO gave til alle som digger ninjaer og kreativ lek.
 • Overlords drage er 12 cm høy, 46 cm lang og 45 cm bred. Den tar seg dessuten imponerende godt ut som utstillingsmodell på barnerommet mellom lekeøktene.
 • LEGO NINJAGO universet består av en fantastisk samling med kule lekesett som lokker fram smilet hos barn. I spennende lek som ninjahelter lærer barn seg viktige ferdigheter for livet.
 • I mer enn seks tiår har LEGO klossene vært laget av de aller beste kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de er lette å ta fra hverandre hver gang. Du trenger ikke engang å ha ninjaferdigheter!
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge sikkerhetsstandarder og er derfor trygge for barn.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Overlords drage
SKU
71742
EAN
5702016974539
Deler
372
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.