LEGO Lloyds jungelmotorsykkel 71745

Unikt 2-i-1-lekesett med NINJAGO motorsykkel og surfebrett

lego 71745 lloyds jungelmotorsykkel
 • 183 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71745 SKU

Med supertøffe Lloyds jungelmotorsykkel (71745) kan barn gjenskape spennende actionscener fra LEGO NINJAGO TV-serien. Dette 2-i-1-kjøretøyet har to knotteskytere, en cockpit som kan åpnes, fungerende fjæring og en flyger som kan kobles fra og brukes som surfebrett. Unike leker for fantasidrevne eventyr Ninjalekesettet inneholder minifigurer av Øy-Lloyd, Øy-Nya og en jordvokter og gir barn muligheten til å …

Les mer...

Priser LEGO Lloyds jungelmotorsykkel 71745

Lego.com LEGO.com 189 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 258 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO Lloyds jungelmotorsykkel 71745

Med supertøffe Lloyds jungelmotorsykkel (71745) kan barn gjenskape spennende actionscener fra LEGO NINJAGO TV-serien. Dette 2-i-1-kjøretøyet har to knotteskytere, en cockpit som kan åpnes, fungerende fjæring og en flyger som kan kobles fra og brukes som surfebrett.

Unike leker for fantasidrevne eventyr

Ninjalekesettet inneholder minifigurer av Øy-Lloyd, Øy-Nya og en jordvokter og gir barn muligheten til å iscenesette fantasifulle eventyr i jungelen og til sjøs. Figurene kan gå til kamp mot hverandre for å se hvem som vinner den verdifulle stormamuletten som følger med i settet.

Supre leker for ninjafans

NINJAGO lekesett tar barn vekk fra skjermen og gir dem muligheten til å utvikle verdifulle ferdigheter gjennom praktisk og fysisk lek, enten alene eller med venner. Et fantastisk utvalg av ninjaleker, inkludert drager, roboter og kjøretøy, gir barn en lekeverden full av spennende eventyr.

 • LEGO NINJAGO Lloyds jungelmotorsykkel (71745) er et kjempetøft 2-i-1-ninjasett med ninjamotorsykkel og surfeleke som gir barn mange lekemuligheter.
 • Ninjaleke med minifigurer av Øy-Lloyd og Øy-Nya med hvert sitt våpen, og en jordvokter med tøft spyd og skjold.
 • Chopper-motorsykkel med fungerende støtdemping, førerplass som kan åpnes og har plass til Øy-Lloyd, samt en avtakbar flyger som kan forvandles til en surfebrettleke som Øy-Nya bruker i kamp.
 • Dette ninjalekesettet er en kjempefin gave til barn fra sju år og oppover som fortjener en belønning. Settet byr på en gøyal og engasjerende byggeopplevelse.
 • Motorsykkelen er 16 cm høy, 21 cm lang og 6 cm bred – det perfekte formatet for lek hjemme og på tur.
 • Sjekk ut flere NINJAGO sett som er inspirert av TV-serien, inkludert Jungeldrage (71746), Vokternes by (71747) og Sjøslag med katamaran (71748).
 • LEGO NINJAGO omfatter et fantastisk utvalg av spennende lekesett som får barn vekk fra skjermen og lærer dem nyttige ferdigheter gjennom fantasidrevet rollespill-lek.
 • I mer enn seksti år har LEGO klossene vært laget av kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de er lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang, selv uten ninjaferdigheter!
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, slik at du kan stole på at de er trygge for barna dine.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Lloyds jungelmotorsykkel
SKU
71745
EAN
5702016889239
UPC
673419336574
Deler
183
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.