LEGO Jungeldrage 71746

Fantastisk LEGO NINJAGO dragelekesett

lego 71746 jungeldrage
 • 506 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71746 SKU

Med det superkule ninjalekesettet Jungeldrage (71746) kan barn rollespille spennende scener fra LEGO NINJAGO TV-serien. Dragen har bevegelige vinger, bein og hale, en kjeve som kan åpnes og lukkes samt en ridesal til ninjaene, og figuren inspirerer til fantasifull lek. Kule ninjaleker for barn. Drageleken inkluderer minifigurer av Øy-Lloyd, Øy-Zane, PoulErik og en tordenvokter, som alle …

Les mer...

Priser LEGO Jungeldrage 71746

Lego.com LEGO.com 349 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO Jungeldrage 71746

Med det superkule ninjalekesettet Jungeldrage (71746) kan barn rollespille spennende scener fra LEGO NINJAGO TV-serien. Dragen har bevegelige vinger, bein og hale, en kjeve som kan åpnes og lukkes samt en ridesal til ninjaene, og figuren inspirerer til fantasifull lek.

Kule ninjaleker for barn
Drageleken inkluderer minifigurer av Øy-Lloyd, Øy-Zane, PoulErik og en tordenvokter, som alle er bevæpnet og kan brukes i heftig kamp om stormamuletten. Settet inkluderer også et surfebrett med skytefunksjon for enda mer gøyal action.

Gaven venner blir glad for
LEGO NINJAGO leker er flotte som gaver til barn som liker å fordype seg i en spennende og engasjerende fantasiverden, hvor de kan kjempe mot slemme skurker side om side med heltene sine. Ninjafans kan glede seg over et fantastisk utvalg av gøyale leker, inkludert drager, jagere og kjøretøy.

 • LEGO NINJAGO Jungeldrage (71746) lekesett med en fantastisk, bevegelig drageleke som barn kan bruke for å gjenskape scener fra TV-serien eller finne på spennende historier selv.
 • Inkluderer fire minifigurer fra LEGO NINJAGO TV-serien: Øy-Lloyd, Øy-Zane, PoulErik og en tordenvokter, alle med hvert sitt våpen for morsom kamplek.
 • Drageleken har vinger, bein og hale som kan beveges, og en munn som kan åpnes. På ryggen har den en avtakbar sal, og en ninja kan ri på dragens rygg når de flyr til kamp.
 • Imponer lekekamerater med dette ninjasettet som inkluderer et tøft surfebrett med seil og skytefunksjon som gir enda flere kampmuligheter.
 • Tøft, byggbart lekesett som passer perfekt som bursdags- eller julegave til barn som liker ninjaer og kreativ lek. Passer for barn fra åtte år og oppover.
 • Jungeldragen er 15 cm høy, 30 cm lang og 17 cm bred. Barn kan ha den flotte modellen stående framme på barnerommet mellom hvert ninjaoppgjør.
 • Sjekk ut flere NINJAGO sett som er inspirert av TV-serien, inkludert Lloyds jungelmotorsykkel (71745), Vokternes by (71747) og Sjøslag med katamaran (71748).
 • LEGO NINJAGO omfatter et fantastisk utvalg av tøffe sett som passer like godt til lek som til utstilling. Med disse settene lærer barn nyttige ferdigheter gjennom spennende lek sammen med ninjaheltene sine.
 • I mer enn seksti år har LEGO klossene vært laget av kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de alltid er lette å sette sammen og ta fra hverandre, selv uten ninjaferdigheter!
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, og det gjør dem trygge for barn.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Jungeldrage
SKU
71746
EAN
5702016889673
UPC
673419336673
Deler
506
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
349 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.