LEGO Vokternes by 71747

Spektakulrt LEGO NINJAGO ylekesett

lego 71747 vokternes by
 • 632 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71747 SKU

Actionfrelste ninjafans vil elske å kunne gjenskape scener fra LEGO NINJAGO TV-serien med lekesettet Vokternes by (71747). Denne fantastisk detaljerte ninjaleken inkluderer et fangehull inni munnen til en drage, skjulte skytere og en felle som heiser figurene opp i et tre. Gaver barn blir glade for!. Settet inneholder minifigurer av Øy-Cole, Jay og Kai, høvding Mammatus …

Les mer...

Priser LEGO Vokternes by 71747

Lego.com LEGO.com 454 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO Vokternes by 71747

Actionfrelste ninjafans vil elske å kunne gjenskape scener fra LEGO NINJAGO TV-serien med lekesettet Vokternes by (71747). Denne fantastisk detaljerte ninjaleken inkluderer et fangehull inni munnen til en drage, skjulte skytere og en felle som heiser figurene opp i et tre.

Gaver barn blir glade for!
Settet inneholder minifigurer av Øy-Cole, Jay og Kai, høvding Mammatus og en tordenvokter, som alle har tøffe våpen som barn kan iscenesette gøyale kamper med for å få tak i den verdifulle stormamuletten. Steinsøylen øverst på modellen kan deles inn i tre forskjellige monsterfigurer.

Tøffe barneleker
LEGO NINJAGO kamplekene tar barn vekk fra skjermen og lar dem engasjere seg i en verden full av fantasifull action. Her lærer de verdifulle ferdigheter og kan slåss mot onde skurker side om side med heltene sine. Ninjalekesettene inkluderer drager, roboter og templer.

 • LEGO NINJAGO Vokternes by (71747) byggesettet inkluderer et detaljert og interaktivt jungelscenario, hvor barn kan gjenskape spennende slagscener.
 • Inkluderer fem minifigurer: Øy-Cole, Øy-Jay, Øy-Kai, høvding Mammatus og en tordenvokter, og alle har kule våpen fra LEGO NINJAGO TV-serien.
 • Ninjalekesettet inkluderer en fangecelle i et dragehode, en farlig felle forkledd som et blad, skjulte skytere og en steinsøyle som kan deles opp i tre figurer.
 • Dette øylekesettet består av 632 deler og er en gøyal modell for barn fra åtte år og oppover. Perfekt som bursdags- eller julegave til barn som elsker ninjaer.
 • Vokternes by er 22 cm høy, 19 cm lang og 29 cm bred og kommer garantert til å imponere venner når de ser den på barnerommet.
 • Sjekk ut flere NINJAGO sett som er inspirert av TV-serien, inkludert Lloyds jungelmotorsykkel (71745), Jungeldrage (71746) og Sjøslag med katamaran (71748).
 • LEGO NINJAGO universet består av en fantastisk samling med kule leker som inspirerer barn til timevis med fantasifull lek, hvor de lærer seg viktige ferdigheter på eventyr med ninjaheltene sine.
 • I mer enn seksti år har LEGO klossene vært laget av kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de er lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang, selv uten ninjaferdigheter!
 • LEGO byggeklosser oppfyller noen av verdens strengeste sikkerhetsstandarder, og det gjør LEGO lekesett til trygge leker for barnet ditt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Vokternes by
SKU
71747
EAN
5702016889680
Deler
632
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
454 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.