LEGO Sjøslag med katamaran 71748

LEGO NINJAGO lekesett med stridsbter

lego 71748 sjoslag med katamaran
 • 780 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71748 SKU

Med det unike og supertøffe lekesettet LEGO NINJAGO Sjøslag med katamaran (71748) får ninjafans oppleve spennende eventyr på de sju hav. En av de to katamaranene kan deles opp i tre separate lekebåter, hvor den ene har et minifengsel, slik at barn får alt de trenger for å leke i timevis. Førsteklasses NINJAGO lekesett. Ninjaleken inneholder …

Les mer...

Priser LEGO Sjøslag med katamaran 71748

Lego.com LEGO.com 629 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 707 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO Sjøslag med katamaran 71748

Med det unike og supertøffe lekesettet LEGO NINJAGO Sjøslag med katamaran (71748) får ninjafans oppleve spennende eventyr på de sju hav. En av de to katamaranene kan deles opp i tre separate lekebåter, hvor den ene har et minifengsel, slik at barn får alt de trenger for å leke i timevis.

Førsteklasses NINJAGO lekesett
Ninjaleken inneholder minifigurer av Øy-Jay, Øy-Kai og Øy-Zane og fiendene deres, høvding Mammatus, en tordenvokter og en jordvokter, som alle er bevæpnet med spyd, sverd ogskjold for enda mer spennende action.

De beste gavene for kreativ lek
NINJAGO leker introduserer små byggere for en verden full av spennende eventyr, hvor de kan bygge kule leker før de slår seg sammen med ninjaheltene sine og slåss mot en gjeng onde skurker. Underveis lærer de viktige ferdigheter med sett som inkluderer drager, roboter og templer.

 • LEGO NINJAGO Sjøslag med katamaran (71748) er et actionfylt ninjalekesett med to katamaraner, hvorav den ene kan deles opp i tre båter som barn kan bruke når de iscenesetter spennende sjøslag.
 • Inkluderer seks minifigurer fra NINJAGO TV-serien: Øy-Jay, Øy-Zane, Øy-Kai som går til kamp mot høvding Mammatus, en jordvokter og en tordenvokter, som alle har kule våpen.
 • Vokternes stridskatamaran har to fjærbelastede skytere og kan deles opp i tre separate båter, hvorav en har et minifengselfor ninjaer og en annen har to knotteskytere og et skrin med diamanter.
 • Ninjaenes katamaran har to fjærbelastede skytere og kan felles opp i fartsmodus og felles ut i angrepsmodus.
 • Kampsettet består av 780 deler og byr på en gøyal byggeopplevelse for barn fra ni år og oppover. Passer perfekt som bursdags- eller julegave, og vil garantert imponere barnas venner.
 • Vokternes katamaran er 22 cm høy, 33 cm lang og 24 cm bred og passer perfekt som utstillingsmodell på barnerommet mellom sjøslagene.
 • Sjekk ut flere NINJAGO sett som er inspirert av TV-serien, inkludert Lloyds jungelmotorsykkel (71745), Jungeldrage (71746) og Vokternes by (71747).
 • LEGO NINJAGO universet består av en fantastisk samling med kule lekesett som alle ninjafans vil være stolte over å eie. Med lekesettene lærer barn seg viktige ferdigheter gjennom spennende lek med ninjahelter.
 • I mer enn seksti år har LEGO klossene vært laget av noen av verdens beste kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de alltider lette å sette sammen og ta fra hverandre, selv uten ninjaferdigheter!
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, og det gjør dem trygge for barn.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Sjøslag med katamaran
SKU
71748
EAN
5702016889284
UPC
673419336857
Deler
780
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
629 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.