LEGO Skjebneskipet Bountys siste tokt 71749

Et gyalt skipslekesett som stimulerer barns byggeglede

lego 71749 skjebneskipet bountys siste tokt
 • 147 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71749 SKU

Med det slående settet Skjebneskipet Bountys siste tokt (71749) kan barn lære seg å bygge med modeller som Bounty-skipet, en vannscooter, en drage med bevegelige vinger, en skattkiste og en øy med fengsel og fire minifigurer. Lær å bygge med LEGO 4+. Denne LEGO leken er designet for å gi barn fra fireårsalderen en gøyal bygge- …

Les mer...

Priser LEGO Skjebneskipet Bountys siste tokt 71749

Lego.com LEGO.com 349 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 520 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO Skjebneskipet Bountys siste tokt 71749

Med det slående settet Skjebneskipet Bountys siste tokt (71749) kan barn lære seg å bygge med modeller som Bounty-skipet, en vannscooter, en drage med bevegelige vinger, en skattkiste og en øy med fengsel og fire minifigurer.

Lær å bygge med LEGO 4+
Denne LEGO leken er designet for å gi barn fra fireårsalderen en gøyal bygge- og lekeopplevelse. Esken inneholder flere klosseposer, som hver inneholder klosser til en byggbar modell og figur, og i tillegg følger det med en startkloss som gir barn et delvis ferdigbygget utgangspunkt. Dermed kommer byggingen og leken raskt i gang.

Moro for hele familien
LEGO 4+ settene gjør det gøyalt for voksne og barn å bygge sammen. De enkle bildeinstruksjonene som følger med, veileder barna gjennom hele byggeprosessen, og settene inkluderer dessuten Instructions PLUS i byggeappen LEGO Building Instructions. Denne interaktive guiden inkluderer verktøy for zooming, spøkelsesvisning og rotering, som gir barn en enda bedre byggeopplevelse.

 • LEGO NINJAGO Skjebneskipet Bountys siste tokt (71749) gir barn spennende byggeopplevelser, og etterpå kan de finne på ninjafortellinger med det flotte LEGO skipslekesettet som er fullt av spennende funksjoner.
 • Lekesettet inneholder minifigurer av ninjaene Kai, Zane og Jay og fienden deres, gjenferdninjaen Karenn, samt en startkloss som får leken raskt i gang.
 • Skjebneskipet Bounty har et tøyelig seil, roterende boostere, et snurrende skipsratt, en avtakbar vannscooter og et anker med kjetting og får virkelig fart på barnas fantasi.
 • Lekesettet inkluderer også en drageleke med vinger som beveger seg når barna trykker den på ryggen – og den har en sal med plass til en ninjaminifigur.
 • En flott bursdags- og høytidsgave for ninjafans som har lyst til å lære å bygge med LEGO klosser. Passer for barn fra fire år og oppover.
 • Skjebneskipet Bounty er 21 cm høyt, 32 cm langt og 12 cm bredt og er perfekt til lek hjemme og på farten.
 • De enkle bildeinstruksjonene veileder barn gjennom hele byggeprosessen.
 • Barn kan få en enda bedre byggeopplevelse med digitale Instructions PLUS som inneholder verktøy for zooming, rotering og visning, og gjør byggingen til en del av leken.
 • I mer enn seksti år har LEGO klossene vært laget av kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de alltid er lette å sette sammen og ta fra hverandre, selv uten ninjaferdigheter!
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge sikkerhetsstandarder og er derfor trygge for barn.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Skjebneskipet Bountys siste tokt
SKU
71749
EAN
5702016912708
UPC
673419339414
Deler
147
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
349 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.