LEGO Lloyds Hydro Mech 71750

Heftig LEGO NINJAGO robotlekesett

lego 71750 lloyds hydro mech
 • 228 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71750 SKU

Ninjafans kan gjenskape morsomme scener fra TV-serien NINJAGO: Seabound med Lloyds Hydro Mech (71750). Det superkule ninjalekesettet inspirerer til heftig rollelek med den bevegelige robotleken som har et stort sverd i den ene hånda og en hydraulisk klo i den andre. Kreative leker for livlige eventyr. Undervannslekesettet har to minifigurer: Scuba-Lloyd med dykkermaske, lufttank og svømmeføtter, …

Les mer...

Priser LEGO Lloyds Hydro Mech 71750

Lego.com LEGO.com 189 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO Lloyds Hydro Mech 71750

Ninjafans kan gjenskape morsomme scener fra TV-serien NINJAGO: Seabound med Lloyds Hydro Mech (71750). Det superkule ninjalekesettet inspirerer til heftig rollelek med den bevegelige robotleken som har et stort sverd i den ene hånda og en hydraulisk klo i den andre.

Kreative leker for livlige eventyr
Undervannslekesettet har to minifigurer: Scuba-Lloyd med dykkermaske, lufttank og svømmeføtter, og den onde Maaray-vakten. Barn kan finne på egne eventyr og bestemme hvem som stikker av med bølgeamuletten som også følger med settet.

LEGO sett for utviklende moro.
NINJAGO lekesett lar barn leve seg inn i en grenseløs fantasiverden hvor de lærer om viktige ninjaverdier som mot, selvoppofrelse og familie gjennom utviklende rollelek. Et fantastisk utvalg kule leker som drager, roboter og kjøretøy inspirerer dem til å finne på egne historier.

 • LEGO NINJAGO Lloyds Hydro Mech (71750) er et fantastisk undervannslekesett med bevegelig robot som engasjerer barn i spennende lek i timevis.
 • Ninja-lekesettet inkluderer to minifigurer: Scuba-Lloyd med dykkermaske, lufttank og svømmeføtter, og en Maaray-vakt. De to kjemper om en edel bølgeamulett som også følger med settet.
 • Robotleken har bevegelige bein, en cockpit Lloyd kan sitte i, en stort sverd i den ene hånda og en hydraulisk klo i den andre, og er som skapt for heftige undervannsslag.
 • Kamplekesettet gir en interessant byggeopplevelse og er en flott overraskelsesgave til ninjafans fra sju år og oppover.
 • Den imponerende roboten er 17 cm høy – en størrelse som er perfekt både for lek hjemme og på farten.
 • Se de andre settene som er basert på TV-serien NINJAGO: Seabound, inkludert Ninja Sub Speeder (71752), Vanndrage (71754), Hydro Bounty (71756) og Uendelighetssjøens tempel (71755).
 • LEGO NINJAGO byr på et enestående utvalg gøyale lekesett som hjelper barn å løsrive seg fra skjermen og lære viktige ferdigheter gjennom fantasidrevet rollelek.
 • I mer en seksti år har LEGO klossene blitt laget av kvalitetsmaterialer for å sikre at de er ensartede og lette å sette sammen og ta fra hverandre – selv om man ikke har ferdighetene og styrken til en ninja!
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, så du kan være sikker på at de er trygge for barna.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Lloyds Hydro Mech
SKU
71750
EAN
5702016912296
UPC
673419339162
Deler
228
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.