LEGO Ninja Sub Speeder 71752

Fantastisk 2-i-1 ninjaleke med NINJAGO bil og ubt

lego 71752 ninja sub speeder
 • 356 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71752 SKU

Med Ninja Sub Speeder (71752) kan barn gjenskape scener fra den actionfylte TV-serien LEGO NINJAGO: Seabound. 2-i-1-modellen kan forvandles til en bil eller en ubåt med en avtagbar drone, to knotteskytere og en cockpit som kan åpnes. Unike leker som fremmer kreativ bygging. Ninja lekesettet har fire minifigurer: Scuba-Jay og Scuba-Cole, begge iført dykkeutstyr og svømmeføtter, …

Les mer...

Priser LEGO Ninja Sub Speeder 71752

Lego.com LEGO.com 499 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO Ninja Sub Speeder 71752

Med Ninja Sub Speeder (71752) kan barn gjenskape scener fra den actionfylte TV-serien LEGO NINJAGO: Seabound. 2-i-1-modellen kan forvandles til en bil eller en ubåt med en avtagbar drone, to knotteskytere og en cockpit som kan åpnes.

Unike leker som fremmer kreativ bygging
Ninja lekesettet har fire minifigurer: Scuba-Jay og Scuba-Cole, begge iført dykkeutstyr og svømmeføtter, og to Maaray-vakter med tøffe våpen. Barn kan leke at de deltar i lekekamper til lands eller nede på havdypet, og kjempe om bølgeamuletten som følger med settet.

Tøffe leker for ninjafans
Byggbare NINJAGO sett tar barn med inn i en gøyal fantasiverden hvor de kan slå seg sammen med favorittninjaene sine, lære av deres positive verdier og bekjempe kjeltringer. Serien består av fantastiske leker, inkludert drager, biler og roboter.

 • LEGO NINJAGO Ninja Sub Speeder (71752) er en genial 2-i-1-modell som kan brukes som bil eller ubåt, og som gir barn endeløse muligheter til engasjerende lek.
 • Ninjaleken inkluderer fire minifigurer: Scuba-Jay og Scuba-Cole, begge med svømmeføtter, og to Maaray-vakter de må beseire for å få tak i bølgeamuletten som følger med settet.
 • Amfibiebil med avtakbar drone, cockpit som kan åpnes for å sette inn minifigurer, og to knotteskytere. Gir barn timevis med fantasifull rollelek.
 • Ninjalekesettet for barn fra åtte år og oppover gir barn en engasjerende byggeutfordring. Etterpå er det klart for spennende lek med en enestående modell som garantert vekker begeistring.
 • Ninjalekebilen er 7 cm høy, 27 cm lang og 12 cm bred – en størrelse som er perfekt for lek hjemme og hos venner.
 • Gå ikke glipp av de andre NINJAGO settene inspirert av TV-serien, deriblant Lloyds Hydro Mech (71750), Uendelighetssjøens tempel (71755) og Vanndrage (71754).
 • LEGO NINJAGO byggesett får barn til å erstatte skjermtid med gøyal lek hvor de lærer om ninjaverdier som mot og familie.
 • I mer en seksti år har LEGO klossene blitt laget av kvalitetsmaterialer for å sikre at de er ensartede og lette å sette sammen og ta fra hverandre – selv om man ikke har ferdighetene og styrken til en ninja!
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, så du kan være sikker på at barna er i trygge hender.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ninja Sub Speeder
SKU
71752
EAN
5702016912302
UPC
673419339179
Deler
356
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
499 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.