LEGO Ilddragen angriper 71753

LEGO NINJAGO flygende drage for actionfylt lek

lego 71753 ilddragen angriper
 • 563 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71753 SKU

Ninjafans kan gjenskape luftige tokt fra den første sesongen av LEGO NINJAGO TV-serien med det oppgraderte lekesettet Ilddragen angriper (71753). Den imponerende drageleken med bevegelig hale, bein, munn og vinger, inspirerer barn til spennende rollespill-action. Spenningsgaranti for ivrige ninjafans. Lekebyggesett med tøffe minifigurer av ninjaene Kai, Zane og Nya Legacy samt erkefienden deres, Wyplash, som barn …

Les mer...

Priser LEGO Ilddragen angriper 71753

Lego.com LEGO.com 649 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO Ilddragen angriper 71753

Ninjafans kan gjenskape luftige tokt fra den første sesongen av LEGO NINJAGO TV-serien med det oppgraderte lekesettet Ilddragen angriper (71753). Den imponerende drageleken med bevegelig hale, bein, munn og vinger, inspirerer barn til spennende rollespill-action.

Spenningsgaranti for ivrige ninjafans
Lekebyggesett med tøffe minifigurer av ninjaene Kai, Zane og Nya Legacy samt erkefienden deres, Wyplash, som barn kan bruke for å iscenesette episke oppgjør mellom det gode og det onde. Nya Legacy fra juni 2021 er en helt ny, gullfarget samlerminifigur med sokkel, som lanseres i forbindelse med NINJAGO lekesettenes tiårsjubileum.

Unike leker for fantasifulle byggere
LEGO NINJAGO sett lar barn tre inn i en fantasiverden full av spennende action. Der kan de kan bli med heltene sine og kjempe mot en gjeng med skumle skurker i en serie med byggesett som inneholder roboter, motorsykler og drager.

 • Lekesettet LEGO NINJAGO Ilddragen angriper (71753) inneholder en ultrabevegelig drage som inspirerer fantasifulle barn til å legge ut på timevis med høytflygende eventyr.
 • Ninjalekesettet inneholder fire minifigurer fra den første sesongen av NINJAGO TV-serien: ninjaene Nya, Kai og Zane, og den onde skjelettgeneralen Wyplash, som alle har kule våpen. Den detaljerte drageleken har munn, hale, bein og vinger som kan bevege seg. Plasser ninjafiguren i salen på dragens rygg når det er tid for å fly til kamp.
 • Inkluderer en gullfarget Legacy samlerminifigur av Nya på en liten sokkel. Minifiguren markerer tiårsjubileet for NINJAGO produktserien. Se etter flere gullfargede samlerminifigurer i fem andre NINJAGO sett, inkludert Elementturneringen (71735), Kampesteinkaster (71736), X-1 ninjabil (71737) og Ultrasonisk angrepskjøretøy (71739).
 • Dragelekesettet består av 563 deler. Det er flott som bursdags- eller høytidsgave og byr på en engasjerende byggeopplevelse for barn fra åtte år og oppover.
 • Drageleken er 27 cm høy, 27 cm lang og 59 cm bred når den står på bakbeina med vingene ute. Den egner seg like godt til lek som til utstilling.
 • LEGO NINJAGO serien består av mange fantastiske byggesett som stimulerer barns fantasi og lærer dem viktige verdier gjennom rollespill.
 • I mer enn seks tiår år har LEGO klossene vært laget av kvalitetsmaterialer, og det sikrer at de alltid er lette å sette sammen og ta fra hverandre, selv uten ninjaferdigheter!
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge sikkerhetsstandarder og du kan derfor være sikker på at de er trygge for barn.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ilddragen angriper
SKU
71753
EAN
5702016912319
UPC
673419339186
Deler
563
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
649 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.