LEGO Vanndrage 71754

Imponerende LEGO NINJAGO drageleke og undervannslekesett

lego 71754 vanndrage
 • 737 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71754 SKU

Med det svært detaljerte lekesettet Vanndrage (71754) kan barn leke og gjenskape de utrolige historiene fra TV-serien NINJAGO: Seabound. Den imponerende drageleken har bevegelig hode, kjeve, bein, hals, vinger og en fleksibel hale som kan brukes som våpen, og gir barn timevis med inspirerende lekeopplevelser. Premiumleker for barn. Drageleken inkluderer fem minifigurer: NRG Nya, Scuba-Zane med …

Les mer...

Priser LEGO Vanndrage 71754

Lego.com LEGO.com 664 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 772 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 949 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO Vanndrage 71754

Med det svært detaljerte lekesettet Vanndrage (71754) kan barn leke og gjenskape de utrolige historiene fra TV-serien NINJAGO: Seabound. Den imponerende drageleken har bevegelig hode, kjeve, bein, hals, vinger og en fleksibel hale som kan brukes som våpen, og gir barn timevis med inspirerende lekeopplevelser.

Premiumleker for barn
Drageleken inkluderer fem minifigurer: NRG Nya, Scuba-Zane med svømmeføtter, prins Kalmaar og to skumle Maaray-vakter. Barn kan bruke figurene og lage spennende kamper om den ettertraktede bølgeamuletten. Settet inneholder også en miniubåt med en cockpit Scuba-Zane kan sitte i, og en sokkel til amuletten.

Fantastiske leker som imponerer venner
LEGO NINJAGO leker gir barn muligheten til å tre inn i en gøyal, spennende fantasyverden hvor de kan hjelpe ninjaheltene sine i den evige kampen for å beskytte NINJAGO by. Et stort utvalg byggeleker, deriblant mektige roboter, detaljerte skip og superraske jetfly, står klar for å gi ninjaentusiaster og vennene deres gode lekeopplevelser.

 • LEGO NINJAGO Vanndrage (71754). Lekesett med en bevegelig drage som lar ninjafans gjenskape spenningen fra TV-serien NINJAGO: Seabound om og om igjen.
 • Inkluderer fem minifigurer: NRG Nya, Scuba-Zane, prins Kalmaar og to Maaray-vakter, alle bevæpnet med tøffe våpen for en utvidet lekeopplevelse.
 • Drageleken kan bevege vingene, beina, og halsen, åpne og lukke kjeven, og slå med halen for å beseire Maaray-vaktene.
 • Settet inneholder også en miniubåt med cockpit som kan åpnes for å sette inn Scuba-Zane, pluss en verdifull bølgeamulett som kan stilles ut på havbunnen.
 • Dette detaljerte ninjalekesettet for barn fra ni år og oppover inneholder en rekke funksjoner og minifigurer som vil begeistre barn og vennene deres.
 • Vanndragen er 14 cm høy og gjør seg fint som blikkfang på barnerommet etter at lekekampen er over og Maaray-vaktene er beseiret.
 • Gå ikke glipp av de andre settene inspirert av TV-serien NINJAGO Seabound, deriblant Lloyds Hydro Mech (71750), Uendelighetssjøens tempel (71755) og Hydro Bounty (71756).
 • LEGO NINJAGO tilbyr en enestående serie kreative sett for lek og utstilling som gir små ninjaer muligheten til å bli med inn i en fascinerende fantasiverden.
 • I mer en seksti år har LEGO klossene blitt laget av kvalitetsmaterialer for å sikre at de alltid er like lette å sette sammen og ta fra hverandre – selv om man ikke har ferdighetene og styrken til en ninja!
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge sikkerhetsstandarder for å sikre at de er trygge for barn.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Vanndrage
SKU
71754
EAN
5702016912326
UPC
673419339193
Deler
737
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
664 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.