LEGO Hydro Bounty 71756

Spektakulrt LEGO NINJAGO ubtlekesett

lego 71756 hydro bounty
 • 1159 Deler
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71756 SKU

Spennende kamper på havbunnen utkjempes med denne LEGO Hydro Bounty fra den svært populære NINJAGO-serien. Kjøretøyet er fylt med spektakulære og imponerende detaljer som lar deg oppleve spennende eventyr. Hva med to fjærbelastede skyttere, utplasserbare vinger og to miniubåter? Settet inneholder også ikke mindre enn ti minifigurer. Både godsakene Scuba Kai, Scuba Nya, Scuba Zane, Scuba …

Les mer...

Priser LEGO Hydro Bounty 71756

Lego.com LEGO.com 1 329 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 1 699 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 1 899 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO NINJAGO

Beskrivelse LEGO Hydro Bounty 71756

Spennende kamper på havbunnen utkjempes med denne LEGO Hydro Bounty fra den svært populære NINJAGO-serien. Kjøretøyet er fylt med spektakulære og imponerende detaljer som lar deg oppleve spennende eventyr. Hva med to fjærbelastede skyttere, utplasserbare vinger og to miniubåter?

Settet inneholder også ikke mindre enn ti minifigurer. Både godsakene Scuba Kai, Scuba Nya, Scuba Zane, Scuba Jay, Scuba Cole og Scuba Lloyd og den onde Prince Kalmaar, en Maaray-vakt og to Wu Bots er inkludert i settet. Det blir en sprutende kamp på havbunnen.

Oppdag alle detaljene

LEGO 71756 Hydro Bounty er et imponerende LEGO-sett med 1159 byggeklosser. Med den kan du bygge et undervannsskip som er 59 centimeter langt, 15 centimeter høyt og 30 centimeter bredt. Det blir et skikkelig blikkfang på barnerommet. Skipet er også fullt av fine detaljer, noe som gjør det enda mer utfordrende å leke med settet.

Den avtakbare mekanismen, cockpiten som kan åpnes og utfoldbare vinger garanterer mye leketid. I tillegg er skipet dekorert i detalj. Små byggherrer vil stolt vise frem byggearbeidene sine til vennene sine.

Start din egen Ninjago LEGO-samling

LEGO Hydro Bounty er ikke det første, og sannsynligvis ikke det siste, LEGO NINJAGO byggesettet. Blant annet kommer vanndragen og templet til det uendelige havet fra samme NINJAGO-serie, nemlig NINJAGO: Seabound.

Det finnes også sett fra andre NINJAGO-serier, som Jungled Dragon, City Gardens og Flint Robot. Ved å kombinere de forskjellige settene kan du lage ditt eget NINJAGO-univers. Spill av favorittepisodene og kampene dine på nytt, eller oppfinn dine egne NINJAGO-eventyr.

I tillegg ser alle sett imponerende ut, så du kan også sette dem på rommet ditt som dekorasjon. Alle vennene dine vil garantert komme og leke med LEGO NINJAGO-settene dine!

 • LEGO NINJAGO Hydro Bounty (71756) er et actionfylt ubåtlekesett med flotte funksjoner unge ninjafans kan bruke for å skape engasjerende undervannslek.
 • Inkluderer ti minifigurer fra TV-serien NINJAGO: Seabound: Scuba-Kai, Scuba-Cole, Scuba-Jay, Scuba-Lloyd, Scuba-Zane og Scuba-Nya, prins Kalmaar, en Maaray-vakt og to Wu Bots.
 • Hydro Bounty har to fjærbelastede skytere, to vinger som kan slå ut og foldes sammen, cockpit som kan åpnes og en avtakbar robot. I tillegg har den to miniubåter.
 • Ubåtsettet har 1159 deler og passer for barn fra ni år og oppover. Det er en flott gave til bursdager og høytider, som barn gjerne vil vise frem til vennene sine.
 • Hydro Bounty er 15 cm høy, 59 cm lang og 30 cm bred. Den er perfekt til lek og gjør seg dessuten godt som utstillingsmodell mellom lekeøktene.
 • Gå ikke glipp av de andre NINJAGO settene inspirert av TV-serien NINJAGO: Seabound, deriblant Vanndrage (71754), Lloyds Hydro Mech (71750) og Uendelighetssjøens tempel (71755).
 • LEGO NINJAGO har en imponerende samling detaljerte lekesett som gjør barn glade og samtidig lærer dem om viktige ninjaverdier som mot, selvoppofrelse og familie.
 • I mer en seksti år har LEGO klossene blitt laget av kvalitetsmaterialer for å sikre at de alltid er like lette å sette sammen og ta fra hverandre – selv om man ikke har ferdighetene til en ninja!
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, noe som gjør dem trygge for barn.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Hydro Bounty
SKU
71756
EAN
5702016912340
UPC
673419339216
Deler
1159
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
1 329 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.