LEGO Millennium Falcon 75192

Reis gjennom LEGO galaksen i den ultimate Millennium Falcon!

lego 75192 millennium falcon
  • 7541 Deler
  • LEGO Star Wars Tema
  • 75192 SKU

Den ultimate LEGO Star Wars Millennium Falcon har landet! Med 7500 elementer er Han Solos superraske Corellian-skip stappfull av kule detaljer og morsomme funksjoner. La deg imponere av det intrikate skroget, sensorskiven, firedoble laserkanoner oppe og nede, 7 støttebein, nedsenkbar ombordstigningsrampe og skjult blasterkanon. Plasser opptil fire minifigurer i cockpiten med avtakbart tak, og fjern …

Les mer...

Priser LEGO Millennium Falcon 75192

Proshop.no Proshop.no -11% 8 921 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -8% 9 199 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -8% 9 199 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Millennium Falcon 75192

Den ultimate LEGO Star Wars Millennium Falcon har landet! Med 7500 elementer er Han Solos superraske Corellian-skip stappfull av kule detaljer og morsomme funksjoner. La deg imponere av det intrikate skroget, sensorskiven, firedoble laserkanoner oppe og nede, 7 støttebein, nedsenkbar ombordstigningsrampe og skjult blasterkanon. Plasser opptil fire minifigurer i cockpiten med avtakbart tak, og fjern de ytre panelene for å se mer av det detaljerte interiøret. Hovedkabinen har seteplass til minifigurene, et Dejarik holografisk spill, arbeidsstasjon med dreibart sete for en minifigur og en dekorert passasje. Gå til det bakre rommet og følg med på hyperdriven fra konsollen. Det finnes også et skjult rom i gulvet, to luker til rømningskapslene, en stige til skytestasjonen med sete og en avtakbar plate i skroget med en helroterende firedobbel laserkanon. Still ut Millennium Falcon sammen med dine andre favorittsett for en optimal samling ... og når du trodde det ikke kunne bli bedre, bytterdu ut mannskapet og sensorskiven for å lage den klassiske versjonen av Millennium Falcon – eller hvorfor ikke versjonen fra episode VII/VIII? Kraften er sterk i dette settet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Millennium Falcon
SKU
75192
EAN
5702015869935
UPC
673419267656
Deler
7541
Tema
LEGO Star Wars
Alder
16+ år
LEGO pris
10 000 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.