LEGO Yoda 75255

Bygg og vis fram Yoda en sann LEGO Star Wars legende!

lego 75255 yoda
  • 1771 Deler
  • LEGO Star Wars Tema
  • 75255 SKU

Iscenesett spennende Star Wars kamper med en byggbar modell av Jedi-mesteren Yoda! Selv om han er laget av LEGO klosser er denne store LEGO Yoda-figuren en mektig motstander med sitt kraftige lyssverd. Både hode, øyebryn, fingre og tær kan beveges, slik at du kan sette ham i tøffe Jedi-kamppositurer! Settet inneholder også en sokkel, en …

Les mer...

Priser LEGO Yoda 75255

Lego.com LEGO.com 944 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Yoda 75255

Iscenesett spennende Star Wars kamper med en byggbar modell av Jedi-mesteren Yoda! Selv om han er laget av LEGO klosser er denne store LEGO Yoda-figuren en mektig motstander med sitt kraftige lyssverd. Både hode, øyebryn, fingre og tær kan beveges, slik at du kan sette ham i tøffe Jedi-kamppositurer! Settet inneholder også en sokkel, en liten Yoda-minifigur og et lyssverd.

  • Flotte detaljer, hode, øyebryn, fingre og tær som kan beveges, Yodas grønne lyssverd, faktaplakett med informasjon om Jedi-mesteren og en sokkel til Yoda-minifiguren med lyssverd.

  • Dette samlersettet fra Star Wars: Klonene angriper er perfekt som bursdagsgave og julegave, og som Star Wars-gave til en hvilken som helst annen anledning.
  • Få to LEGO Star Wars Yoda figurer i det samme settet!
  • LEGO Star Wars Yoda med lyssverd er over 41 cm høy.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Yoda
SKU
75255
EAN
5702016370775
UPC
673419304405
Deler
1771
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
944 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.