LEGO 75274 TIE Fighter Pilot hjelm

Sjeldne

En tff LEGO Star Wars TIE Fighter pilothjelm du kan samle p og vise fram!

lego 75274 tie fighter pilot hjelm
 • 724 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75274 SKU

Sett byggeferdighetene dine på prøve, og gjenskap minneverdige og klassiske Star Wars slagscener med den byggbare utstillingsmodellen LEGO Star Wars TIE Fighter Pilot hjelm (75274)! En flott gaveidé for Star Wars kjennere fra 18 år og oppover og alle avanserte LEGO byggere. Hjelmens ikoniske konturer og detaljer er realitetstro gjenskapt ved hjelp av LEGO klosser …

Les mer...

Priser LEGO 75274 TIE Fighter Pilot hjelm

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO 75274 TIE Fighter Pilot hjelm

Sett byggeferdighetene dine på prøve, og gjenskap minneverdige og klassiske Star Wars slagscener med den byggbare utstillingsmodellen LEGO Star Wars TIE Fighter Pilot hjelm (75274)! En flott gaveidé for Star Wars kjennere fra 18 år og oppover og alle avanserte LEGO byggere. Hjelmens ikoniske konturer og detaljer er realitetstro gjenskapt ved hjelp av LEGO klosser og klistremerker.

Bygg og vis fram
Denne byggbare Star Wars lekehjelmen for samlere er utstyrt med en sokkel med navneplakett og kommer garantert til å vekke oppsikt både hjemme og på kontoret. Det kommer flere helt nye LEGO Star Wars samler- og utstillingsmodeller i mai 2020: Stormtrooper hjelm (75276) og Boba Fett hjelm (75277).

En galakse full av moro!
LEGO konsernet har gjenskapt ikoniske romskip, kjøretøy, steder og figurer fra Star Wars universet helt siden 1999. LEGO Star Wars er konsernets mest populære tema og omfatter et enormt utvalg av sett for lek og utstilling for fans i alle aldre.

 • Vis at du er en ekte mesterbygger ved å bygge denne stilige Star Wars TIE Fighter pilothjelmen. Den fantastisk flotte utstillingsmodellen vil glede alle fans og er full av imponerende klossebygde LEGO detaljer.
 • Den velkjente TIE Fighter pilothjelmen er gjenskapt ved hjelp av LEGO klosser og klistremerker og leder tankene hen på episke Star Wars filmscener. Den tar seg flott ut som utstillingsmodell stående på sokkelen med navneplakett.
 • Dette LEGO settet er inkludert i en serie med LEGO Star Wars samler- og utstillingsmodeller. De andre settene i serien er Stormtrooper hjelm (75276), Boba Fett hjelm (75277) og D-O (75278).
 • Star Wars byggesettet består av 723 deler og byr på en engasjerende og utfordrende byggeopplevelse for avanserte LEGO byggere. Settet er perfekt som bursdagsgave, julegave eller overraskelsesgave for alle Star Wars-fans fra 18 år og oppover.
 • TIE Fighter-pilothjelmen er over 19 cm høy, 13 cm bred og 15 cm dyp. Den opptar ikke stor plass, men den er et skikkelig blikkfang med sine slående og autentiske detaljer!
 • Krever ingen batterier! Denne LEGO Star Wars TIE Fighter pilothjelm-leken for samlere byr på avslappende bygging med LEGO klosser. Så senk skuldrene, og sett i gang å bygge en flott utstillingsmodell!
 • Vil du kjøpe denne flotte byggeleken til en Star Wars fan som ikke har bygget med LEGO klosser før? Det kan du trygt gjøre. Esken inneholder nemlig brukervennlige byggeinstruksjoner som sikrer at byggingen går problemfritt rett fra esken.
 • Det finnes mange forskjellige LEGO Star Wars sett som passer til fans i alle aldre, enten de vil rollespille scener fra filmene, finne på sine egne episke fortellinger eller bare bygge og stille ut de fantastiske modellene.
 • LEGO klosser er lette å sette sammen og ta fra hverandre – du trenger ikke å bruke Kraften! Helt siden 1958 har klossene våre oppfylt de strengeste bransjestandardene, og det sikrer at de passer sammen helt perfekt.
 • LEGO klosser og deler knuses, vris, droppes, varmes opp og analyseres grundig for å sikre at denne gøyale Star Wars byggeleken oppfyller de strengeste sikkerhetsstandarder som finnes på planeten Tellus (og i alle andre galakser!).

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO TIE Fighter Pilot hjelm
SKU
75274
EAN
5702016617207
Deler
724
Tema
LEGO Star Wars
Alder
18+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
799 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.