LEGO Boba Fett hjelm 75277

Byggemodellen LEGO Star Wars Boba Fett hjelm kan vises fram og samles p!

lego 75277 boba fett hjelm
 • 625 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75277 SKU

Bygg og vis fram en LEGO klone av galaksens dødeligste dusørjeger med modellsettet Boba Fett hjelm (75277)! Settet er en super gaveidé for voksne LEGO Star Wars fans og gir erfarne LEGO byggere en utfordrende byggeopplevelse. Hjelmens utforming og autentiske detaljer er vakkert gjenskapt ved hjelp av LEGO klosser. Bygg for å vise fram. Denne LEGO …

Les mer...

Priser LEGO Boba Fett hjelm 75277

Lego.com LEGO.com 799 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Boba Fett hjelm 75277

Bygg og vis fram en LEGO klone av galaksens dødeligste dusørjeger med modellsettet Boba Fett hjelm (75277)! Settet er en super gaveidé for voksne LEGO Star Wars fans og gir erfarne LEGO byggere en utfordrende byggeopplevelse. Hjelmens utforming og autentiske detaljer er vakkert gjenskapt ved hjelp av LEGO klosser.

Bygg for å vise fram
Denne LEGO Boba Fett byggeleken med sokkel og navneplakett kan stilles ut hjemme, på kontoret eller et hvilket som helst annet sted i galaksen. Og vil du ha flere byggeutfordringer, kan du teste ut LEGO Star Wars nyheten som kommer i januar 2020 – Stormtrooper hjelm (75276).

Star Wars action for alle!
LEGO konsernet har laget klosseversjoner av ikoniske romskip, kjøretøy, steder og karakterer fra Star Wars universet siden 1999. LEGO Star Wars er et utrolig populært tema, og med et fantastisk bredt utvalg av byggesett er det noe for fans i alle aldre. Så hva venter du på?

 • Med den fantastiske modellen Boba Fett hjelm kan du gjenskape en av de mest fryktede dusørjegerne i Star Wars universet og sette LEGO byggeferdighetene dine på prøve.
 • Alle de karakteristiske detaljene på Boba Fetts hjelm er vakkert gjenskapt ved hjelp av LEGO klosser. Minner fra spennende Star Wars scener lokkes fram når man ser denne hjelmen ferdig montert på sokkelen med navneplate.
 • Boba Fetts hjelm er en del av en serie med LEGO Star Wars utstillings- og samlermodeller. Serien inkluderer også Stormtrooper hjelm (75276).
 • Settet Boba Fett hjelm består av 625 deler og byr på en utfordrende byggeopplevelse. Det er den perfekte bursdagsgave, julegave eller overraskelsesgave for Star Wars fans fra 18 år og oppover samt avanserte LEGO byggere.
 • Byggesettet LEGO Star Wars Boba Fett hjelm er over 18 cm høy, 11 cm bred og 11 cm dyp – den tar ikke mye plass, men de iøynefallende detaljene vil glede alle Star Wars fans.
 • Dette tøffe, batteriløse byggesettet for voksne byr på en avstressende og beroligende byggeopplevelse. Så slapp av, finn roen og bygg denne fantastiske Star Wars utstillings- og samlermodellen!
 • Vurderer du å kjøpe denne Boba Fett-modellen til en Star Wars fan som ikke er vant til å bygge med LEGO klosser? Ikke noe problem! Settet inkluderer nemlig enkle, trinnvise byggeinstruksjoner som gjør at alle kan mestre denne utfordrende modellen uten problemer.
 • LEGO Star Wars byggesett passer perfekt for barn og voksne fans, som kan bygge og vise fram modellene, gjenskape klassiske Star Wars filmscener og lage sine egne spennende fortellinger. Temaet har noe for alle!
 • LEGO klosser er lette å sette sammen og ta fra hverandre – du trenger ikke å bruke Kraften! Klossene oppfyller de strengeste bransjestandardene, noe som sikrer at de er ensartede og lette å sette sammen.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at LEGO Star Wars settet oppfyller de strengeste sikkerhetsstandarder på planeten Tellus (og i galakser langt, langt borte!).

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Boba Fett hjelm
SKU
75277
EAN
5702016617221
UPC
673419318433
Deler
625
Tema
LEGO Star Wars
Alder
18+ år
LEGO pris
799 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.