LEGO Klonesoldater fra 501. legion 75280

Star Wars AT-RT Walker og BARC-speeder for actionfylt action

lego 75280 klonesoldater fra 501 legion
 • 285 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75280 SKU

Gjør klar for et episk oppgjør mellom elitesoldatene fra 501. Legion og separatisthærens kampdroider. Bruk elektrokikkerten for å holde utkikk etter droidene fra AT-RT-førercockpiten. Angrip med BARC-speederen mens du avfyrer knotteskyterne. Gå til motangrep med kampdroidenes blastere. Hvem går av med seieren i dette spennende LEGO Star Wars eventyret? Det er opp til deg!Barn kan …

Les mer...

Priser LEGO Klonesoldater fra 501. legion 75280

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Klonesoldater fra 501. legion 75280

Gjør klar for et episk oppgjør mellom elitesoldatene fra 501. Legion og separatisthærens kampdroider. Bruk elektrokikkerten for å holde utkikk etter droidene fra AT-RT-førercockpiten. Angrip med BARC-speederen mens du avfyrer knotteskyterne. Gå til motangrep med kampdroidenes blastere. Hvem går av med seieren i dette spennende LEGO Star Wars eventyret? Det er opp til deg!

 • Barn kan spille rollen som klonesoldat i 501. Legion og gjenoppleve spennende action fra Star Wars: Klonekrigene med dette LEGO Star Wars actionsettet (75280) som inkluderer en AT-RT Walker og BARC-speeder.
 • Dette LEGO Star Wars byggesettet inkluderer fire LEGO minifigurer: Tre nye (2020) klonesoldater fra 501. Legion og en Jet-soldat med jetpack-element fra 501. Legion samt to kampdroider og våpen.
 • AT-RT Walker har ny fargedesign (august 2020), bevegelige bein, knotteskyter, festepunkter for en blaster og en elektrokikkert, mens BARC-speederen har to knotteskytere som inspirerer til kreativ lek.
 • Byggesettet består av 285 deler og er en perfekt gave til bursdag eller høytider for jenter og gutter fra sju år og oppover. De to modellene kan også brukes i videospillet LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.
 • Den kompakte og robuste LEGO Star Wars AT-RT Walker modellen er over 17 cm høy, 9 cm lang og 8 cm bred – et praktisk format som får plass i barnesekken sammen med BARC-speederen for lek på farten.
 • Dette flotte byggesettet for barn krever ikke batterier – det består kun av LEGO klosser og drives av barns fantasi, slik at leken aldri stopper opp.
 • Vurderer du å kjøpe dette Star Wars byggesettet til noen som ikke er vant til å bygge med LEGO klosser? Ikke noe problem. Esken inneholder brukervennlige, illustrerte instruksjoner. Det er bare å åpne esken og sette i gang med bygging og lek!
 • LEGO Star Wars byggeleker gir barn (og voksne fans) muligheten til å gjenskape scener fra Star Wars-sagaen, finne på historier selv og vise fram byggbare samlermodeller.
 • Helt siden 1958 har LEGO klossene oppfylt bransjens strengeste standarder. Det gjør at de er solide og lett kan settes sammen og tas fra hverandre – du trenger ikke å bruke Kraften!
 • LEGO klosser og deler testes på nesten alle tenkelige måter for å sikre at alle modellsett oppfyller de strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder som finnes på planeten Tellus – og i galakser langt, langt borte!

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Klonesoldater fra 501. legion
SKU
75280
EAN
5702016617245
UPC
673419318457
Deler
285
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.