LEGO AT-AT 75288

Ikonisk LEGO Star Wars AT-AT Walker for actionfylt lek

lego 75288 at at
 • 1267 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75288 SKU

Gjenopplev Slaget om Hoth og andre klassiske scener fra Star Wars trilogien med LEGO byggesettet AT-AT (75288) for barn! De forskjellige delene av All Terrain Armored Transport modellen kan åpnes, og modellen rommer en speedersykkel og er utstyrt med fjærbelastede skytere. Fans vil elske de autentiske detaljene, inkludert vinsjen som kan brukes til å sveive …

Les mer...

Priser LEGO AT-AT 75288

Proshop.no Proshop.no -17% 1 657 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -5% 1 899 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO AT-AT 75288

Gjenopplev Slaget om Hoth og andre klassiske scener fra Star Wars trilogien med LEGO byggesettet AT-AT (75288) for barn! De forskjellige delene av All Terrain Armored Transport modellen kan åpnes, og modellen rommer en speedersykkel og er utstyrt med fjærbelastede skytere. Fans vil elske de autentiske detaljene, inkludert vinsjen som kan brukes til å sveive opp Luke med en termisk detonator.

Imperiet mot Opprørsalliansen
Dette actionfylte settet inkluderer seks LEGO minifigurer – Luke Skywalker, General Veers, to AT-AT-førere og to snøsoldater. Alle er utstyrt med våpen, inkludert Lukes lyssabel og snøsoldatenes maskingevær, for rollespilling av spennende Star Wars-oppdrag. En flott gaveidé til alle Star Wars-samlere. Settet egner seg like godt til alenelek som gruppelek.

LEGO Star Wars sett er utrolig populære!
LEGO konsernet har gjenskapt ikoniske romskip, kjøretøy, steder og figurer fra Star Wars-universet i mer enn 20 år, og LEGO Star Wars har blitt et enormt populært tema. Bedre blir det ikke!

 • Fans av den klassiske Star Wars trilogien og videospillet LEGO Star Wars: The Skywalker Saga vil garantert like å kunne gjenskape Slaget om Hoth-action med denne detaljerte og bevegelige LEGO klosseversjonen av ikoniske AT-AT (75288) Walker.
 • Denne gøyale og kreative byggeleken for barn inneholder seks LEGO Star Wars minifigurer – Luke Skywalker, General Veers, to AT-AT-førere og to snøsoldater, som alle har våpen. Settet passer perfekt til rollespill-kamper mellom Imperiet og Opprørsalliansen.
 • AT-AT byr på realistisk og kreativ lek og har en cockpit med plass til tre LEGO minifigurer, utfellbare paneler, fjærbelastede skytere, en speedersykkel, vinsj, en luke i bunnen som Luke kan kaste den termiske detonatoren inn gjennom, og mer.
 • Settet består av 1267 deler og er en perfekt bursdags-, høytids- og overraskelsesgave til jenter og gutter fra ti år og oppover. Det byr på en morsom byggeutfordring og gir barn timevis med lek, enten alene eller sammen med andre.
 • AT-AT er over 34 cm høy, 38 cm lang og 15 cm bred. Fans kan dessuten manøvrere den i videospillet The Skywalker Saga.
 • Dette Star Wars AT-AT Walker byggesettet krever ikke batterier – det består utelukkende av LEGO klosser og drives av barns fantasi. Det gir opphav til grenseløse, galaktiske eventyr og uendelig kreativ moro.
 • Vurderer du å kjøpe denne flotte byggeleken til en Star Wars entusiast som ikke er vant til å bygge med LEGO klosser? Ikke noe problem! Settet inneholder trinnvise byggeinstruksjoner som gjør det lett å mestre den krevende byggeutfordringen.
 • LEGO Star Wars byggeleker passer perfekt for barn og voksne fans som liker å bygge, vise fram og gjenskape klassiske Star Wars-scenarioer eller lage egne morsomme oppdrag. Star Wars-temaet har noe for alle!
 • LEGO klosser er lette å sette sammen og ta fra hverandre – du trenger ikke å mane fram Kraften! Klossene oppfyller de strengeste bransjestandarder, og derfor kan du være trygg på at byggesettets klosser er lette åsette sammen og ta fra hverandre.
 • LEGO klosser og deler blir varmet opp, knust, droppet, vridd og analysert for å sikre at alle actionfylte Star Wars sett oppfyller de strengeste kvalitets- og sikkerhetsstandarder på planeten Tellus – og i galakser langt, langt borte!

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO AT-AT
SKU
75288
EAN
5702016617320
UPC
673419318532
Deler
1267
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
2 000 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.