LEGO Mos Eisleys bar 75290

Bygg og vis fram din egen modell av Mos Eisleys bar!

lego 75290 mos eisleys bar
 • 3187 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75290 SKU

Nyt litt kvalitetstid alene med ikoniske øyeblikk fra Star Wars: Et nytt håp med den flotte bygge- og utstillingsmodellen LEGO Star Wars Mos Eisleys bar (75290). Dette settet i Master Builder serien består av 3187 deler og inkluderer baren med mange autentiske detaljer som gleder fansen, samt tilleggsbygg som kan brukes for å gjenskape en …

Les mer...

Priser LEGO Mos Eisleys bar 75290

LEGO.com LEGO.com -10% 4 299 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Mos Eisleys bar 75290

Nyt litt kvalitetstid alene med ikoniske øyeblikk fra Star Wars: Et nytt håp med den flotte bygge- og utstillingsmodellen LEGO Star Wars Mos Eisleys bar (75290). Dette settet i Master Builder serien består av 3187 deler og inkluderer baren med mange autentiske detaljer som gleder fansen, samt tilleggsbygg som kan brukes for å gjenskape en Mos Eisley byscene.

Bygg og vis fram
Dette engasjerende byggeprosjektet byr på herlig avslapning og muligheten til å gjenoppvekke nostalgiske Star Wars-minner. En LEGO figur av en dewback og to landspeedere er prikken over i-en på denne flotte utstillingsmodellen. Vekk Tatooine-scene til live med 21 LEGO minifigurer, inkludert Luke Skywalker, Han Solo og C-3PO samt Ponda Baba, Garindan og Labria som lanseres i oktober 2020, pluss en LEGO figur av R2-D2-droiden.

Ditt neste selvbyggerprosjekt
Byggesettet inkluderer enkle instruksjoner som gjør byggeprosessen til en morsom og engasjerende opplevelse. Dette byggesettet for voksne er et av enormt mange LEGO Star Wars sett som er en super gave til deg selv, andre Star Wars-fans eller hobbybyggeren i ditt liv.

 • Engasjer deg i en utfordrende byggemodell før du gjenskaper klassiske scener fra Star Wars: Et nytt håp med den utrolig detaljerte Master Builder Series utstillingsmodellen LEGO Star Wars Mos Eisleys bar (75290).
 • Byggesettet inkluderer 21 LEGO minifigurer, inkludert Chewbacca, Obi-Wan Kenobi, Ponda Baba, Garindan og Labria, samt en LEGO figur av en R2-D2-droide og en LEGO figur av en dewback, som alle skaper liv og røre i denne Tatooine baren.
 • Baren har avtakbart tak som gir full tilgang, slik at du kan utforske alle de autentiske detaljene og rollespille scenarioer med helter og mange forskjellige smuglere, dusørjegere og romvesener.
 • Dette Star Wars byggesettet består av 3187 deler og er den perfekte måten å stresse ned på. Gi det i gave til deg selv eller som bursdags- eller feriegave til en Star Wars-fan eller hobbybyggeren i ditt liv.
 • Den byggbare modellen av Mos Eisleys bar er over 19 cm høy, 52 cm bred og 58 cm dyp når den er åpnet opp. Sammen med tilleggsbyggene og de to landspeederne er den en flott utstillingsmodell.
 • Krever ikke batterier – dette settet byr på en fysisk og engasjerende byggeopplevelse kun basert på LEGO klosser. Gi deg selv en velfortjent pause i hverdagen, hvor du gjenskaper et ikonisk sted fra Star Wars universet.
 • Inkluderer enkle instruksjoner som gjør at selv LEGO nybegynnere kan lage modellen uten problemer. Inkluderer også et illustrert hefte med informasjon om settet, designeren som har laget det, og Star Warshistoriene som settet er basert på.
 • Dette LEGO Star Wars settet for voksne er en del av en serie med inspirerende LEGO byggesett utviklet for deg som er glad i hobbyprosjekter, og som er på utkikk etter et kreativt selvbyggeprosjekt.
 • Helt siden 1958 har LEGO byggeklossene oppfylt bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen. Du trenger ikke å bruke Kraften!
 • LEGO klosser og deler testes og analyseres grundig for å sikre at alle Star Wars byggesett oppfyller de strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder på planeten Tellus – og i alle andre galakser!

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Mos Eisleys bar
SKU
75290
EAN
5702016663495
Deler
3187
Tema
LEGO Star Wars
Alder
18+ år
LEGO pris
4 800 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.