LEGO Mandalorianerens dusørjegerskip 75292

Tff, byggbar modell av Razor Crest-stjerneskipet fra Star Wars: The Mandalorian!

lego 75292 mandalorianerens dusorjegerskip
 • 1023 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75292 SKU

Med barnebyggeleken LEGO Star Wars Mandalorianerens dusørjegerskip (75292) kan du gjenskape scenene hvor dusørjegeren mandalorianeren og Barnet kjemper mot speidersoldaten og andre fiender. Få inspirasjon til kreativ lek med dette klossebygde, pansrede transportromskipet med lasterom med karbonittelementer og sider som kan åpnes og fungerer som ramper, dobbel cockpit for LEGO minifigurer, fjærbelastede skytere, fluktkapsel og …

Les mer...

Priser LEGO Mandalorianerens dusørjegerskip 75292

LEGO.com LEGO.com -5% 1 699 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Mandalorianerens dusørjegerskip 75292

Med barnebyggeleken LEGO Star Wars Mandalorianerens dusørjegerskip (75292) kan du gjenskape scenene hvor dusørjegeren mandalorianeren og Barnet kjemper mot speidersoldaten og andre fiender. Få inspirasjon til kreativ lek med dette klossebygde, pansrede transportromskipet med lasterom med karbonittelementer og sider som kan åpnes og fungerer som ramper, dobbel cockpit for LEGO minifigurer, fjærbelastede skytere, fluktkapsel og andre autentiske detaljer.

Rollespillmoro
Denne byggemodellen av stjerneskipet består av 1023 deler og inkluderer fem LEGO Star Wars samlerfigurer, inkludert nye LEGO minifigurer av mandalorianeren og Barnet, som lanseres i august i 2020. Byggesettet er perfekt til rollespill og kan kombineres med andre LEGO Star Wars sett for enda mer action.

Fantastiske gaveideer
Siden 1999 har LEGO konsernet gjenskapt ikoniske romskip, kjøretøy, steder og karakterer fra det legendariske Star Wars-universet. LEGO Star Wars byggeleker er utrolig populære og omfatter flotte gavesett for alle aldersgrupper.

 • Barn kan ta på seg rollen som den heltemodige mandalorianeren og iscenesette actionfylt scener fra Star Wars: The Mandalorian med denne detaljerte LEGO klossemodellen av stjerneskipet Mandalorianerens dusørjegerskip (75292).
 • Den gøyale, byggbare leken inneholder fire LEGO minifigurer: mandalorianeren, Greef Karga, en speidersoldat og Barnet. Settet inneholder også en LEGO figur av IG-11. Alle har tøffe våpen som inspirerer til spennende rollespillkamp.
 • Mandalorianerens dusørjegerskip har en cockpit for to LEGO minifigurer, to fjærbelastede skytere, lasterom med karbonittelementer og sider som kan åpnes og fungerer som ramper, soveområde og en avtakbar fluktkapsel for kreativ lek.
 • Byggesettet består av 1023 deler og byr på en utfordrende byggeopplevelse. Settet kan kombineres med andre LEGO Star Wars sett. Perfekt som høytids- eller bursdagsgave til jenter og gutter fra ti år og oppover.
 • Mandalorianerens dusørjegerskip er over 14 cm høy, 38 cm lang og 28 cm bred. Modellen fra Star Wars: The Mandalorian fungerer som slående blikkfang når den ikke brukes til transport av livsviktig last!
 • Denne LEGO Star Wars samlerbyggeleken består kun av LEGO byggeklosser og drives av barns kreativitet. Den krever ingen batterier, og dermed kan lekeeventyret vare så lenge barna vil!
 • Har ikke barnet ditt bygd LEGO sett før? Null problem. Dette byggbare lekesettet inkluderer nemlig trinnvise, illustrerte instruksjoner som gir barn mestringsfølelse som en ekte jedi!
 • LEGO Star Wars byggeleker er topp for barn (og voksne fans), som kan bruke dem til å gjenskape scener fra Star Wars-sagaen og finne på egne fortellinger. Disse fantastiske byggemodellene gjør seg dessuten flott som utstillingsmodeller.
 • LEGO klosser er lette å sette sammen og ta fra hverandre – du trenger ikke å bruke Kraften! Klossene oppfyller bransjens strengeste standarder, noe som gjør dem lette å sette sammen og gir ensartede og solide modeller.
 • LEGO klosser og deler droppes, knuses, vris, varmes opp og analyseres grundig for å sikre at dette byggesettet fra Star Wars: The Mandalorian oppfyller de høyeste sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Mandalorianerens dusørjegerskip
SKU
75292
EAN
5702016683325
UPC
673419324038
Deler
1023
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
1 790 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.