LEGO Millennium Falcon Microfighter 75295

Gyal byggemodell av Millennium Falcon for barn

lego 75295 millennium falcon microfighter
 • 101 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75295 SKU

Gi små barn en flott overraskelse med settet LEGO Star Wars Millennium Falcon Microfighter (75295). Denne tøffe, klossebygde leken er basert på det kjente romfartøyet fra den klassiske Star Wars-trilogien og er utstyrt med to knotteskytere og plass til en LEGO minifigur. Settet inneholder i tillegg en LEGO minifigur av Han Solo med blasterpistol, som …

Les mer...

Priser LEGO Millennium Falcon Microfighter 75295

Lego.com LEGO.com 91 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Millennium Falcon Microfighter 75295

Gi små barn en flott overraskelse med settet LEGO Star Wars Millennium Falcon Microfighter (75295). Denne tøffe, klossebygde leken er basert på det kjente romfartøyet fra den klassiske Star Wars-trilogien og er utstyrt med to knotteskytere og plass til en LEGO minifigur. Settet inneholder i tillegg en LEGO minifigur av Han Solo med blasterpistol, som barn kan bruke for å rollespille opprørshelten i spennende eventyr. Lett å bygge De trinnvise byggeinstruksjonene gjør at selv ferske LEGO byggere kan bygge alene. Byggemodellen kan dessuten brukes sammen med settet Stridspakke med AT-AT og Tauntaun (75298) for ekstra kampaction. LEGO Star Wars universet Siden 1999 har LEGO konsernet gjenskapt ikoniske stjerneskip, romfartøy, steder og figurer fra Star Wars-universet. LEGO Star Wars har blitt konsernets mest populære tema og omfatter mange forskjellige slags byggeleker som er perfekte som gaver til barn og fans i alle aldre.

 • Med denne lettbygde LEGO Microfighters versjonen av Millennium Falcon fra den klassiske Star Wars-trilogien kan barn rollespille opprørshelten fra Star Wars i fortellinger de finner på selv.

 • Millennium Falcon Microfighter (75295) har plass til en LEGO minifigur av Han Solo og er utstyrt med to knotteskytere for gøyal og kreativ lek. Han Solo har en blasterpistol.
 • Byggbart lekesett som kan brukes sammen med settet Stridspakke med AT-AT og Tauntaun (75298) for å få enda flere lekemuligheter.
 • Enkel å bygge – og bygge om etter kamp. Solid byggeleke som består av 101 deler og passer perfekt som feriegave eller overraskelse til kreative barn fra seks år og oppover.
 • Microfighter modellen er 4 cm høy, 8 cm lang og 7 cm bred, og det kompakte formatet gjør den lett for barn å ta med seg i sekken når de skal på tur.
 • Vurderer du å kjøpe settet til en ung Star Wars fan som ikke har bygd med LEGO klosser før? Det går helt fint! Settet inneholder illustrerte, trinnvise instruksjoner som gir ferske byggere selvtillit og mestringsfølelse.
 • LEGO Star Wars byggesett gir barn (og voksne fans) muligheten til å gjenskape scener fra Star Wars-sagaen, finne på historier selv og/eller stille ut de byggbare samlermodellene.
 • Siden 1958 har LEGO komponenter oppfylt bransjens høyeste standarder, noe som gjør at de er lette å sette sammen og ta fra hverandre – helt uten bruk av Kraften.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Millennium Falcon Microfighter
SKU
75295
EAN
5702016912654
Deler
101
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
91 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.