LEGO Meditasjonskammeret til Darth Vader 75296

Verdens frste LEGO klosseversjon av Darth Vaders meditasjonskammer

LEGO 75296 Darth Vader Meditation Chamber - 20210601
 • 663 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75296 SKU

«Du har sviktet meg for siste gang, Admiral …» Gjenopplev den dramatiske scenen fra filmen Star Wars: Imperiet slår tilbake mens du bygger den første LEGO klossemodellen noensinne av Darth Vaders meditasjonskammer (75296). Unn deg litt kvalitetstid alene med denne spennende byggemodellen med mange autentiske detaljer. Kammeret kan åpnes og lukkes akkurat som i filmen, …

Les mer...

Priser LEGO Meditasjonskammeret til Darth Vader 75296

Lego.com LEGO.com 629 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Meditasjonskammeret til Darth Vader 75296

«Du har sviktet meg for siste gang, Admiral …» Gjenopplev den dramatiske scenen fra filmen Star Wars: Imperiet slår tilbake mens du bygger den første LEGO klossemodellen noensinne av Darth Vaders meditasjonskammer (75296). Unn deg litt kvalitetstid alene med denne spennende byggemodellen med mange autentiske detaljer. Kammeret kan åpnes og lukkes akkurat som i filmen, og det inneholder en stor skjerm, kontrollpanel, roterende stol til Darth Vader og et sted hvor General Veers kan stå overfor ham.

Som skapt for å vises fram
Settet inkluderer LEGO minifigurer av Darth Vader og General Veers. Navneskiltet er prikken over i-en på denne iøynefallende modellen som passer perfekt på en hylle eller på skrivebordet som dekorativt element hjemme eller på kontoret.

Imponerende gave
Dette førsteklasses settet er en del av en serie med LEGO Star Wars byggesett for voksne. Settet er gøyalt som kreativ gave til deg selv, Star Wars-fans og alle LEGO byggeentusiaster du kjenner.

 • Med verdens første LEGO klossemodell av Darth Vaders meditasjonskammer (75296) kan du fordype deg i en meditativ byggeprosess og gjenoppleve en ikonisk scene fra filmen Star Wars: Imperiet slår tilbake.
 • Denne byggbare utstillingsmodellen inkluderer LEGO Star Wars minifigurer av Darth Vader og General Veers med blasterpistol.
 • Kammeret kan åpnes og lukkes akkurat som i filmen, og det har en roterende stol til Darth Vader, en stor skjerm, kontrollpanel, en knott hvor General Veers kan plasseres, og et navneskilt.
 • Settet er en del av en LEGO Star Wars serie med bygge- og utstillingsmodeller.
 • Dette flotte settet består av 663 deler og byr på en engasjerende byggeopplevelse. Det passer perfekt som høytids- eller overraskelsesgave til Star Wars entusiaster, erfarne LEGO byggere eller hobbybyggere.
 • Denne byggbare modellen er 18 cm høy, 16 cm bred og 19 cm dyp. Til tross for sin beskjedne størrelse, vekker modellen stor oppsikt.
 • Tenker du på å kjøpe settet til en stor Star Wars fan som ikke er vant til å bygge med LEGO klosser? Det går helt fint! Settet inkluderer nemlig enkle instruksjoner som gir alle byggeselvtillit som en jedi.
 • Dette LEGO Star Wars settet for voksne er en del av en serie med førsteklasses LEGO byggesett for alle som liker gøyale og kreative hobbyprosjekter.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Det gir ensartede klosser som er lette sette sammen til solide modeller. Slik har det vært helt siden 1958.
 • For å sikre at LEGO klosser og deler oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder testes de til det ytterste.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Meditasjonskammeret til Darth Vader
SKU
75296
EAN
5702016974348
Deler
663
Tema
LEGO Star Wars
Alder
18+ år
LEGO pris
629 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.