LEGO AT-AT mot Tauntaun microfightere 75298

To tffe LEGO Star Wars microfightere for gyal kamp

lego 75298 at at mot tauntaun microfightere
 • 205 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75298 SKU

La små barn gjenskape slaget ved Hoth fra Star Wars: Imperiet slår tilbake, og finne på egne fortellinger med byggesettet AT-AT mot Tauntaun microfightere (75298). Det inkluderer lettbygde, bevegelig modeller av AT-AT Walker og Tauntaun til de to LEGO minifigurene. Rollespill-lek. LEGO minifigurene av Luke Skywalker og AT-AT-føreren har hver sin knotteskyter og elektrokikkert, og Luke …

Les mer...

Priser LEGO AT-AT mot Tauntaun microfightere 75298

Lego.com LEGO.com 189 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO AT-AT mot Tauntaun microfightere 75298

La små barn gjenskape slaget ved Hoth fra Star Wars: Imperiet slår tilbake, og finne på egne fortellinger med byggesettet AT-AT mot Tauntaun microfightere (75298). Det inkluderer lettbygde, bevegelig modeller av AT-AT Walker og Tauntaun til de to LEGO minifigurene.

Rollespill-lek
LEGO minifigurene av Luke Skywalker og AT-AT-føreren har hver sin knotteskyter og elektrokikkert, og Luke har dessuten en lyssabel til morsom kamplek. Et gøyalt og kreativt sett med enkle instruksjoner som gjør at selv LEGO nybegynnere kan bygge med en jedis selvtillit. Settet passer perfekt med Millennium Falcon Microfighter (75295).

Velkommen til LEGO Star Wars universet
I over to tiår har LEGO konsernet skapt fantastiske, klossebygde versjoner av ikoniske Star Wars romskip, steder og figurer. Denne byggeleken passer perfekt som bursdags-, jule- eller overraskelsesgave som gir små barn en hel galakse full av actionfylt moro og lek.

 • Barn kan gjenskape slaget ved Hoth fra Star Wars: Imperiet slår tilbake og rollespille egne fortellinger med disse lettbygde LEGO klossemodellene av AT-AT og Tauntaun microfightere.
 • Settet AT-AT mot Tauntaun microfightere (75298) inkluderer to LEGO minifigurer: Luke Skywalker med lyssabel og en AT-AT-fører. Begge har knotteskytere og elektrokikkert.
 • Både Tauntaun og AT-AT har plass til en LEGO minifigur, og settet passer perfekt sammen med Millennium Falcon Microfighter (75295) for ekstra actionfylte kamper.
 • Denne fabelaktige byggeleken består av 205 deler. Den er perfekt som bursdags-, jule- eller overraskelsesgave til barn fra seks år og oppover, og gir dem en flott introduksjon til det gøyale og kreative LEGO Star Wars universet.
 • Tauntaun er 7 cm høy, 9 cm lang og 5 cm bred og får plass i barnesekken sammen med AT-AT og LEGO minifigurene for lek på farten.
 • Vurderer du å kjøpe dette byggbare lekesettet til en ung Star Wars fan som ikke har bygd med LEGO klosser før? Settet inkluderer enkle instruksjoner som styrker nybegynneres selvtillit og lar dem bygge på egen hånd.
 • Med LEGO Star Wars byggeleker kan barn (og voksne fans) både gjenskape scener fra Star Wars-sagaen, finne på sine egne, unike historier og bygge og stille ut samlerbyggemodellene.
 • Du trenger ikke Kraften for å sette sammen LEGO klosser! Helt fra 1958 har de oppfylt bransjens strengeste standarder, og det gjør at de er ensartede, kompatible med hverandre og kan settes sammen til robuste modeller.
 • LEGO klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres grundig for å sikre at de oppfyller noen av de strengeste sikkerhetsstandarder på planeten Tellus (og i galakser langt, langt borte!).

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO AT-AT mot Tauntaun microfightere
SKU
75298
EAN
5702016913972
Deler
205
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.