LEGO Trøbbel på Tatooine 75299

Kampsett inspirert av Star Wars: The Mandalorian, sesong 2

lego 75299 trobbel pa tatooine
 • 276 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75299 SKU

Med settet LEGO Star Wars Trøbbel på Tatooine (75299) kan barn bli med mandalorianeren og en Tusken-nomade på spennende tokt i ørkenen. Settet inkluderer mandalorianerens speedersykkel med LEGO minifigursete og saltaske med plass til Barnet, samt Tusken-nomadens byggbare hytte og rakettkastende maskin (fra januar 2021). Rollespill-action. Denne fantastiske barneleken inneholder LEGO minifigurer av mandalorianeren og en …

Les mer...

Priser LEGO Trøbbel på Tatooine 75299

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Trøbbel på Tatooine 75299

Med settet LEGO Star Wars Trøbbel på Tatooine (75299) kan barn bli med mandalorianeren og en Tusken-nomade på spennende tokt i ørkenen. Settet inkluderer mandalorianerens speedersykkel med LEGO minifigursete og saltaske med plass til Barnet, samt Tusken-nomadens byggbare hytte og rakettkastende maskin (fra januar 2021).

Rollespill-action
Denne fantastiske barneleken inneholder LEGO minifigurer av mandalorianeren og en Tusken Raider, en LEGO figur av Barnet (med kallenavnet baby Yoda) samt kule våpen og inspirerer til timevis med gøyalt rollespill. Flott gave til unge fans av Star Wars: The Mandalorian. Enkle instruksjoner som gjør byggingen lett selv for nye LEGO byggere.

En galakse av glede
Siden 1999 har LEGO konsernet gjenskapt ikoniske stjerneskip, romfartøy, steder og figurer fra Star Wars-universet. LEGO Star Wars er konsernets mest populære tema, og de mange settene gleder fans i alle aldre.

 • Med byggesettet Trøbbel på Tatooine (75299) kan barn gjenskape scener fra sesong 2 av Star Wars: The Mandalorian og finne på fortellinger fulle av speedersykler, rakettskytere og heftige slag.
 • Inneholder kampklare LEGO minifigurer av mandalorianeren og en Tusken Raider med våpen samt en LEGO figur av Barnet (den populære figuren som også går under navnet baby Yoda).
 • Speedersykkelen har et LEGO minifigursete og saltaske med plass til Barnet. Settet inkluderer også en byggbar hytte og kastemaskin til Tusken Raider-figuren.
 • Barn kan leke med dette flotte byggesettet alene eller sammen med venner. Det er perfekt som bursdags-, høytids- eller overraskelsesgave for kreative barn fra sju år og oppover.
 • Speedersykkelen er 3 cm høy, 13 cm lang og 3 cm bred, og settet passer perfekt sammen med andre byggbare LEGO Star Wars lekesett som inspirerer til kreativ lek.
 • Vurderer du å kjøpe dette settet med 277 deler til en som ikke har bygd med LEGO klosser før? Det går helt fint! Settet inneholder brukervennlige, illustrerte instruksjoner som gir ferske byggere selvtillit og mestringsfølelse.
 • Det finnes et LEGO Star Wars sett for fans i alle aldre, enten de vil gjenskape berømte scener, rollespille fortellinger de finner på selv, eller rett og slett bygge og stille ut de autentiske konstruksjonsmodellene.
 • LEGO komponenter oppfyller de strengeste bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og sitter alltid godt sammen, og slik har det vært helt siden 1958.
 • For å sikre at LEGO klosser og deler oppfyller krevende sikkerhetsstandarder testes de til det ytterste.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Trøbbel på Tatooine
SKU
75299
EAN
5702016913989
Deler
276
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.