LEGO Imperiets TIE-fighter 75300

Klassisk, byggbar og kampklar TIE-fighter fra Imperiet

lego 75300 imperiets tie fighter
 • 432 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75300 SKU

Barn kan ta på seg rollen som skurker fra den klassiske Star Wars trilogien med denne flotte klossebygde LEGO versjonen av Imperiets TIE-fighter (75300). Modellen har den ikoniske originalens slanke og stilrene design, og jageren har en LEGO minifigur-cockpit som kan åpnes, og to fjærbelastede skytere. Rollespilleventyr Settet inneholder to LEGO minifigurer: en TIE-fighterpilot med …

Les mer...

Priser LEGO Imperiets TIE-fighter 75300

LEGO.com LEGO.com -5% 550 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Imperiets TIE-fighter 75300

Barn kan ta på seg rollen som skurker fra den klassiske Star Wars trilogien med denne flotte klossebygde LEGO versjonen av Imperiets TIE-fighter (75300). Modellen har den ikoniske originalens slanke og stilrene design, og jageren har en LEGO minifigur-cockpit som kan åpnes, og to fjærbelastede skytere. Rollespilleventyr Settet inneholder to LEGO minifigurer: en TIE-fighterpilot med blasterpistol og en stormsoldat med blaster, i tillegg til en NI-L8 protokolldroide, som inspirerer til gøyal og kreativ rollespilling og historiefortelling. Star Wars-action på LEGO måten LEGO konsernet har laget klossebygde versjoner av ikoniske starfightere, romfartøy, steder og figurer siden 1999. Det har blitt et utrolig populært tema som består av utrolig mange forskjellige lekebyggesett, som alle er perfekte gaver til fans og barn i alle aldre.

 • Fans kan bygge sin egen rakettskytende versjon av ikoniske Imperiets TIE-fighter (75300) av LEGO klosser og gjenskape scener fra den klassiske Star Wars-trilogien.

 • Inneholder to LEGO Star Wars minifigurer: en TIE-fighterpilot med blasterpistol og en stormsoldat med blaster. Inneholder også en LEGO figur av en NI-L8 protokolldroide for spennende rollespillmoro.
 • TIE-fighteren har en LEGO minifigurcockpit som kan åpnes, og 2 fjærbelastede skytere for actionfylt lek.
 • Dette settet passer like godt til alenelek som til lek med venner og familie. Det er perfekt som gave til bursdag og høytider, og som overraskelsesgave til kreative barn og Star Wars-fans fra åtte år og oppover.
 • Modellen er 17 cm høy, 14 cm lang og 15 cm bred og passer perfekt som utstillingsmodell på barnerommet mellom flytoktene.
 • Leter du etter en engasjerende byggeleke for barn som ikke har bygd LEGO sett før? Dette Star Wars settet består av 432 deler og inkluderer enkle instruksjoner som lar barn bygge alene og med en jedis selvtillit.
 • LEGO Star Wars sett gir barn (og voksne fans) muligheten til å gjenskape scener fra Star Wars-sagaen, finne på kreative historier selv og vise fram de byggbare samlermodellene.
 • Siden 1958 har LEGO komponenter oppfylt høye bransjestandarder, noe som gjør at de er kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre – helt uten bruk av Kraften.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres grundig for å kontrollere at de oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Imperiets TIE-fighter
SKU
75300
UPC
673419340137
Deler
432
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
580 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.