LEGO Luke Skywalkers X-Wing-jager 75301

Actionfylt lek med Luke Skywalkers klassiske X-Wing-jager

lego 75301 luke skywalkers x wing jager
 • 474 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75301 SKU

Barn kan spille helter i sine egne episke fortellinger med den flotte LEGO klosseversjonen av Luke Skywalkers X-Wing-jager (75301) fra den klassiske Star Wars-trilogien. Settet har mange autentiske detaljer som fans vil glede seg over, inkludert en LEGO minifigur-cockpit som kan åpnes og har plass bak til R2-D2, vinger som kan vris til angrepsposisjon ved …

Les mer...

Priser LEGO Luke Skywalkers X-Wing-jager 75301

Proshop.no Proshop.no -24% 479 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -5% 599 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -5% 599 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Luke Skywalkers X-Wing-jager 75301

Barn kan spille helter i sine egne episke fortellinger med den flotte LEGO klosseversjonen av Luke Skywalkers X-Wing-jager (75301) fra den klassiske Star Wars-trilogien. Settet har mange autentiske detaljer som fans vil glede seg over, inkludert en LEGO minifigur-cockpit som kan åpnes og har plass bak til R2-D2, vinger som kan vris til angrepsposisjon ved hjelp av en knapp, opptrekkbart landingsunderstell og to fjærbelastede skytere. Lek og vis fram Denne flotte byggeleken for barn inneholder en LEGO droidefigur av R2-D2 samt LEGO minifigurer av Luke Skywalker, prinsesse Leia og General Dodonna med våpen, inkludert Lukes lyssverd. De beste, byggbare barnelekene LEGO konsernet har gjenskapt ikoniske stjerneskip, romfartøy, steder og figurer fra Star Wars-universet siden 1999. LEGO Star Wars er konsernets mest populære tema med gøyale gaveideer til kreative barn og voksne.

 • Gjenskap scener fra den klassiske Star Wars-trilogien med denne flotte byggeleken for barn, som inkluderer en LEGO klossebygd versjon av Luke Skywalkers ikoniske X-Wing-jager (75301).

 • Inneholder LEGO minifigurer av Luke Skywalker, prinsesse Leia og general Dodonna med våpen, inkludert Lukes lyssverd, samt en LEGO figur av en R2-D2-droide som inspirerer til rollespillmoro.
 • X-Wing-jageren har en LEGO minifigurcockpit som kan åpnes, plass til R2-D2, vinger som kan vris til angrepsmodus med en knapp, opptrekkbart landingsunderstell og to fjærbelastede skytere.
 • Byggeleken er gøyal å bygge og leke med alene eller sammen med andre, og den er super som bursdags-, høytids- eller overraskelsesgave til kreative barn og Star Wars-fans fra ni år og oppover.
 • Byggemodellen er 8 cm høy, 31 cm lang og 28 cm bred og tar seg godt ut som utstillingsmodell på barnerommet mellom flytokt.
 • Skal du overraske en Star Wars-fan som ikke er vant til å bygge med LEGO klosser? Det går helt fint! Settet inkluderer nemlig trinnvise, illustrerte instruksjoner som gjør at barn mestrer byggeprosessen som en ekte jedi.
 • LEGO Star Wars sett er gøyale for barn (og voksne fans) som kan bruke dem til å gjenskape scener fra Star Wars-sagaen eller finne på egne fortellinger. Byggesettene passer også flott som utstillingsmodeller.
 • Siden 1958 har LEGO komponenter oppfylt strenge bransjestandarder, noe som gjør at de er kompatible og lette å sette sammen – helt uten bruk av Kraften!
 • For å sikre at LEGO komponenter oppfyller strenge sikkerhetsstandarder testes de på så å si alle tenkelige måter.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Luke Skywalkers X-Wing-jager
SKU
75301
EAN
5702016913965
UPC
673419340724
Deler
474
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
630 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.