LEGO Imperieferge 75302

Actionfylt lek med klassisk imperieferge

lego 75302 imperieferge
 • 660 Deler
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75302 SKU

Fans kan gjenoppleve spennende scener fra den klassiske Star Wars-trilogien med denne byggbare modellen av en imperieferge (75302). Romfergens elegante design er vakkert gjenskapt ved hjelp av LEGO klosser, og inkluderer en minifigurcockpit som kan åpnes, et hovedrom med plass til to LEGO minifigurer, ut- og innfellbare vinger for fly- og landingsmodus samt to knotteskytere. …

Les mer...

Priser LEGO Imperieferge 75302

Lego.com LEGO.com 699 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Imperieferge 75302

Fans kan gjenoppleve spennende scener fra den klassiske Star Wars-trilogien med denne byggbare modellen av en imperieferge (75302). Romfergens elegante design er vakkert gjenskapt ved hjelp av LEGO klosser, og inkluderer en minifigurcockpit som kan åpnes, et hovedrom med plass til to LEGO minifigurer, ut- og innfellbare vinger for fly- og landingsmodus samt to knotteskytere. Romfergen er flott som utstillingsmodell mellom lekeøktene.

Gøyalt rollespill
Denne flotte byggeleken for barn inkluderer LEGO minifigurer av Darth Vader, en imperieoffiser og Luke Skywalker med lyssabel og blasterpistol.

Flotte gaver
LEGO konsernet har gjenskapt ikoniske romskip, kjøretøy og fartøy, steder og figurer fra Star Wars-universet siden 1999. LEGO Star Wars er nå konsernets mest populære tema og byr på gøyale og kreative gaver til fans i alle aldre.

 • Bygg en LEGO klosseversjon av den elegante imperiefergen, og gjenskap scener fra den klassiske Star Wars filmtrilogien med dette actionfylte byggesettet for barn (75302).
 • Inkluderer tre LEGO minifigurer – Darth Vader og Luke Skywalker med lyssabler, og en imperieoffiser med blasterpistol samt håndjern-tilbehør – som innbyr til gøyal og kreativ lek.
 • Imperiefergen har minifigurcockpit som kan åpnes, et hovedromt med plass til to LEGO minifigurer, ut- og innfellbare vinger for fly- og landingsmodus samt to knotteskytere.
 • En flott byggeleke som passer perfekt som bursdags-, jule- eller overraskelsesgave til barn og Star Wars fans fra ni år og oppover. Den er gøyal å bygge og å leke med, enten alene eller sammen med familie og venner.
 • Imperiefergen er 25 cm høy, 24 cm lang og 35 cm bred. Barn kan være stolte av den flotte modellen, som er perfekt som utstillingsmodell på barnerommet mellom lekeøktene.
 • Vurderer du å kjøpe dette byggbare lekesettet til en Star Wars fansom ikke har bygd med LEGO klosser før? Settet inkluderer barnevennlige instruksjoner som gjør at selv LEGO nybegynnere kan bygge med en jedis selvtillit.
 • Det finnes et LEGO Star Wars sett som passer for fans i alle aldre, enten de vil gjenskape minneverdige scener, rollespille fortellinger de finner på selv, eller rett og slett bygge og stille ut de fabelaktige byggemodellene.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, noe som gjør at de er kompatible med hverandre og lette å sette sammen til robuste modeller.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller noen av de strengeste sikkerhetsstandarder på planeten Tellus – og i galakser langt, langt borte!

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Imperieferge
SKU
75302
EAN
5702016914474
UPC
673419340731
Deler
660
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
699 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.